Το Persona 5 The Royal αποκαλύπτεται επίσημα (trailer)

Με νέα χαρακτήρα και φρέσκο περιεχόμενο
25 Απριλίου 2019 19:50
Το Persona 5 The Royal αποκαλύπτεται επίσημα (trailer)

Η ATLUS στα πλαίσια του Persona Super Live P-Sound Street 2019 concert που πραγματοποιήθηκε εχθές, ανακοίνωσε το Persona 5 The Royal και επίσημα, καθώς η εταιρία μας κάνει tease για την ύπαρξή του εδώ και αρκετό καιρό. Μέσα από το ειδικό event λοιπόν, είδαμε φρέσκα gameplay πλάνα, με τη νέα χαρακτήρα Kasumi, η οποία θα είναι playable μετά το τέλος της κεντρικής ιστορίας.

Στο The Royal, θα έχουμε την δυνατότητα να εξερευνήσουμε νέες περιοχές όπως το Kichijoji, ενώ όλα τα dungeons έχουν ξανά δημιουργηθεί και έχουν προστεθεί νέα σημεία και events. Επίσης, αν προσέξετε από το βίντεο παρακάτω, θα δείτε και το νέο πιο εμπλουτισμένο σύστημα μάχης.

Η Kasumi, γνωρίζει τον πρωταγωνιστή Joker μέσα από το σχολείο Shujin Academy, η οποία είναι πρωτοετής μαθήτρια και ασκεί τη ρυθμική γυμναστική. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από την συγκεκριμένη χαρακτήρα, καθώς και το επίσημο trailer με την ανακοίνωση του Persona 5 The Royal.

Το Persona 5 The Royale θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 στις 31 Οκτωβρίου για την αγορά της Ιαπωνίας, ενώ στα μέρη μας θα το δούμε το 2020.

Persona 5 The Royal - Unboxholics.com