Ο Ninja στους 100 ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως

“Του χρωστάμε πολλά για αυτό που είναι το gaming σήμερα”
18 Απριλίου 2019 20:59
Ο Ninja στους 100 ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως

Σύμφωνα με το πασίγνωστο εβδομαδιαίο αμερικανικό ειδησεογραφικό περιοδικό Time, o Tyler "Ninja" Blevins συγκαταλέγεται στους 100 ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως, δίπλα στον The Rock, την Brie Larson και άλλους celebrity.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, ο Ninja είναι ένας πασίγνωστος streamer που ξεκίνησε ως e-Sports παίκτης του Halo, αλλά η φήμη του απογειώθηκε με την κυκλοφορία του πασίγνωστου παιχνιδιού Fortnite Battle Royale.

Το προφίλ του Ninja στην επίσημη σελίδα του Time γράφτηκε από τον JuJu Smith-Schuster που είναι επαγγελματίας παίκτης του NFL και είχε παίξει μαζί με τον Ninja στο stream του με τον Drake. Ακολουθεί η εκθειαστική περιγραφή του JuJu για τον Ninja:

Τον περασμένο Μάρτιο, όταν - μαζί με τον Drake και τον Travis Scott - μπήκα για πρώτη φορά σε ένα παιχνίδι Fortnite με τον Ninja, πραγματικά έμεινα άναυδος! Ήμουν μεταξύ των εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που παρακολουθούσαν τον Ninja να παίζει το Fortnite, το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι, κάθε μέρα επί μήνες. Ήταν ο αδιαμφισβήτητα καλύτερος στον κόσμο στη τέχνη του, κάτι που σέβομαι πολύ ως αθλητής και ως οπαδός. Τώρα, πραγματικά μόνος του συνδυάζει το gaming και την ποπ κουλτούρα.
Ήμουν τεράστιος fan των βιντεοπαιχνιδιών για όλη μου τη ζωή. Αλλά οι άνθρωποι τα έχουν δει ως κάτι παιδαριώδες και χάσιμο χρόνου. Ο Ninja έχει παίξει τεράστιο ρόλο στην οικοδόμηση της αξιοπιστίας των e-sports. Εν τέλει, ο Ninja είναι ένας πραγματικός θρύλος και κάποιος στον οποίο οφείλουμε πολλά αφού έχει κάνει το gaming αυτό που είναι σήμερα.

Από τη στιγμή που η δημοσιότητά του απογειώθηκε, ο Ninja έχει εμφανιστεί στις εκπομπές της Ellen και του Jimmy Fallon, έχει επιλεχθεί ως ο αθλητής εξωφύλλου για το περιοδικό του ESPN και ήταν ο παρουσιαστής της πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσης της Times Square. Η συμπερίληψή του στην λίστα του Time είναι ένα ακόμη ορόσημο στην καριέρα του.