Xbox One S All-Digital: Επίσημη αποκάλυψη για την κονσόλα χωρίς Blu-ray

Η Microsoft πάτησε delete στο disc drive
17 Απριλίου 2019 16:00
Xbox One S All-Digital: Επίσημη αποκάλυψη για την κονσόλα χωρίς Blu-ray

Στο πλαίσιο του πρόσφατου Inside Xbox επεισοδίου η Microsoft αποκάλυψε επίσημα τη νέα κονσόλα που έρχεται να πλαισιώσει την οικογένεια του Xbox One. Ο λόγος γίνεται για το Xbox One S All-Digital, το οποίο φημολογούνταν έντονα εδώ και αρκετό καιρό.

Πρόκειται για μια κονσόλα που είναι ολόιδια με το Xbox One S με μια μόνο διαφορά. Δεν έχει Blu-ray drive. Η κονσόλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ψηφιακό περιεχόμενο. Οι δίσκοι παιχνιδιών και ταινιών δεν υποστηρίζονται. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορείτε να δείτε 4K Blu-ray ταινίες, αλλά το 4K υποστηρίζεται φυσικά για streaming εφαρμογές όπως το Netflix.

Το Xbox One S All-Digital έρχεται στην αγορά με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης στα €229.99 για την αγορά της Ευρώπης. Η Microsoft τόνισε πως πάντα η κονσόλα θα στοιχίζει 50 ευρώ λιγότερα από το Xbox One S, ακόμα και στις περιόδους εκπτώσεων. Πρέπει να σημειωθεί πως η κονσόλα έρχεται πακέτο με τα Minecraft, Sea of Thieves και Forza Horizon 3. Παράλληλα, οι κάτοχοι της θα μπορούν να εγγραφούν στο Xbox Game Pass με μόλις €1 για τους τρείς πρώτους μήνες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το χιουμοριστικό διαφημιστικό της κονσόλας, στο οποίο η Microsoft αυτοσαρκάζεται πως πήρε το κανονικό Xbox One S και απλά πάτησε Delete στο Blu-ray drive.