Star Wars: Jedi Fallen Order | Ημερομηνία αποκάλυψης με ένα πρώτο teaser

Θα τα μάθουμε όλα στο SW Celebration 2019
09 Απριλίου 2019 19:26
Star Wars: Jedi Fallen Order | Ημερομηνία αποκάλυψης με ένα πρώτο teaser

Η ώρα της αποκάλυψης του Star Wars: Jedi Fallen Order με ένα κανονικό trailer κοντεύει. Έτσι, η Respawn Entertainment μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των Star Wars παιχνιδιών, ανακοίνωσε πως όλα θα τα μάθουμε στο επερχόμενο Star Wars Celebration 2019.

Η teaser εικόνα που συνόδευσε την ανακοίνωση απεικονίζει ένα lightsaber που μοιάζει να έχει διαλυμένη λαβή, με ένα ασυνήθιστο σχεδιασμό και την φράση "Don't stand out". Με αυτό το teaser η εταιρία ανάπτυξης θέλει να δώσει έμφαση στο ιδιαίτερα σκοτεινό ύφος που θα έχει ο τίτλος.

Είναι γνωστό πώς θα διαδραματίζεται ανάμεσα στο Episode III και IV, στα χρόνια της Κάθαρσης των Jedi, την οποία είχε αναλάβει ο Darth Vader και η προσωπική φρουρά του. Εμείς θα αναλάβουμε το ρόλο ενός από τους εναπομείναντες Jedi που απέφυγαν την κάθαρση και κρύβονται σε μια από τις γωνιές του γαλαξία. 

Η ανακοίνωση περιλάμβανε και την ημερομηνία αποκάλυψης του τίτλου, η οποία θα γίνει το Σάββατο 13 Απριλίου στις 21:30 η ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του Twitch καναλιού της ΕΑ.