Φήμη: Το Halo Infinite θα έχει RPG στοιχεία και αποφάσεις

Ριζικές αλλαγές ετοιμάζει η 343 Industries
23 Φεβρουαρίου 2019 15:05
Φήμη: Το Halo Infinite θα έχει RPG στοιχεία και αποφάσεις

Μπορεί εικαστικά το Halo Infinite να επιστρέφει στις ρίζες του franchise και στα πιο απλά και λιτά σχέδια της Bungie που λάτρεψε η κοινότητα, αλλά η 343 Industries φαίνεται πως ετοιμάζει ριζικές αλλαγές στους υπόλοιπους τομείς.

Πιο αναλυτικά, δίπλα στη φημολογία που θέλει το παιχνίδι να είναι open world έρχεται να σταθεί μια νέα φήμη. Αυτή τη φορά οι πληροφορίες προέρχονται από τον Brad Sams, ο οποίος επισημαίνει πως έχει ακούσει ότι το παιχνίδι θα έχει περισσότερα RPG στοιχεία από προηγούμενα κεφάλαια της σειράς. Μάλιστα, οι παίκτες μάλλον θα μπορούν να επηρεάσουν την ιστορία με τις αποφάσεις τους.

Παράλληλα, ο Sams επισήμανε πως το παιχνίδι θα είναι launch τίτλος για τις Xbox κονσόλες της επόμενης γενιάς που θα καταφθάσουν το 2020.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Brad Sams είναι ένας πολύ γνωστός insider της Microsoft, έχοντας σχεδόν αλάνθαστο ιστορικό τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για το ίδιο άτομο που είχε διαρρεύσει το Halo Infinite πριν παρουσιαστεί επίσημα στην E3 2018. Ο ίδιος επισημαίνει ωστόσο πως τα σχέδια της 343 ενδέχεται να αλλάξουν, καθώς βρισκόμαστε σχεδόν 18 μήνες μακριά από την κυκλοφορία του παιχνιδιού.