Φήμη: Η Google θα ανακοινώσει gaming κονσόλα το Μάρτιο  

Τι ετοιμάζει ο κολοσσός του διαδικτύου;

Φήμη: Η Google θα ανακοινώσει gaming κονσόλα το Μάρτιο

Όπως σας ενημερώσαμε, η Google έχει ανακοινώσει πως θα παρευρεθεί στην Game Developers Conference 2019 του Σαν Φρανσίσκο με μια μυστηριώδης παρουσίαση που θα λάβει χώρα στις 19 Μαρτίου.

Τώρα, το 9to5google επικαλείται μια ανώνυμη πηγή που γνωρίζει τα σχέδια της εταιρίας και έρχεται να μας δώσει μια πρώτη γεύση από το τι θα ανακοινώσει η Google. Συγκεκριμένα, το μέσο τονίζει πως η Google θα παρουσιάσει αναλυτικά τη game streaming υπηρεσία της, η οποία χρησημοποιεί την τεχνολογία του Project Stream που πέρασε πρόσφατα από δημόσιες δοκιμές. Το αξιοσημείωτο είναι πως η εταιρία ετοιμάζει και gaming hardware. Το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για κάποια οικονομική κονσόλα που θα μπορεί να συνδέσει ένας παίκτης στην τηλεόρασή του για να παίξει παιχνίδια κάνοντας χρήση της streaming υπηρεσίας.

Σε λίγες εβδομάδες όλα θα γίνουν ξεκάθαρα. Μέχρι τότε μπορούμε να κάνουμε μόνο υποθέσεις για το τι ετοιμάζει ο κολοσσός του διαδικτύου. Εσείς τι πιστεύετε πως θα δούμε από την Google; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Ροη ειδησεων