Η Sony έδειξε το Gran Turismo Sport να τρέχει 8K στα 120fps

Μια ματιά στο μέλλον του gaming
30 Νοεμβρίου 2018 16:10
Η Sony έδειξε το Gran Turismo Sport να τρέχει 8K στα 120fps

Η Sony πιθανότατα έδειξε τι επιφυλάσσει το μέλλον του gaming στο τομέα των γραφικών, με ένα demo που μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε ίσως και το PlayStation 6 για να δούμε να γίνεται πραγματικότητα σε ευρεία κλίμακα. Συγκεκριμένα, ο ιαπωνικός κολοσσός συμμετείχε ένα ειδικό event στο Τόκιο που εστιάζει σε εξωφρενικά τεχνολογικά είδη. Στο πλαίσιό του η Sony παρουσίασε το νέο της Crystal LED Display System με πλάνα από το Gran Turismo Sport της Polyphony Digital.

Πιο αναλυτικά η νέα τηλεόραση της εταιρίας έχει ασύλληπτο μέγεθος αγγίζοντας τις 440 ίντσες και κρυστάλλινη 8K ανάλυση. Σα να μην έφτανε αυτό και ο ρυθμός ανανέωσης που υποστηρίζει είναι εντυπωσιακός, φτάνοντας τα 120Hz.

Τo demo του Gran Turismo Sport που έδειξε η Sony έτρεχε στην απίστευτη 8K ανάλυση σε 120fps και μάλιστα οι εμπειρογνώμονες του GT Planet εκτιμούν πως πρόκειται για κάποιο target render αφού και άλλες πτυχές των γραφικών φαίνονται αναβαθμισμένες.

Προφανώς δεν μπορείτε να δείτε το εντυπωσιακό demo από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας, αλλά ένας χρήστης του Twitter που είχε τη δυνατότητα να παρευρεθεί στην έκθεση τράβηξε ένα ενδεικτικό βίντεο.