Μάλλον τόσο θα κοστίζει η νέα ναυαρχίδα της Sony

Έρχεται το νέο smartphone από την εταιρία
27 Απριλίου 2024 14:58
Μάλλον τόσο θα κοστίζει η νέα ναυαρχίδα της Sony

Η Sony αναμένεται να ανακοινώσει και να αποκαλύψει πλήρως την επόμενη ναυαρχίδα της στις 17 Μαΐου, ωστόσο, συνεχίζουν να έρχονται στη δημοσιότητα διάφορες φήμες. Ο λόγος γίνεται για το Sony Xperia 1 VI, με νέο ρεπορτάζ να  αποκαλύπτει πόσο θα κοστίζει.

Όπως μαθαίνουμε από το GSMarena, το νέο τηλέφωνο της εταιρίας που αναμένεται να έχει 4K οθόνη, θα κοστίζει λιγότερα από τον προκάτοχό του. Σύμφωνα με δημοσίευμα που έρχεται από την Ταιβάν, το Sony Xperia 1 VI θα κοστίζει αυτή τη φορά 1.143 ευρώ για την πιο απλή έκδοσή του, ενώ να σας υπενθυμίσουμε ότι η προηγούμενη ναυαρχίδα της εταιρίας ξεκινούσε από τα 1.200 ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να αναφέρουμε, ότι το νέο τηλέφωνο της Sony ίσως κοστίζει περισσότερα χρήματα στην Ευρώπη, καθώς μιλάμε για διαρροή και τίποτα περισσότερο.

Συνεχίζοντας με τις φήμες, φαίνεται ότι η συσκευή θα είναι στις 6.5 ίντσες με ένα ιδιαίτερο aspect ratio σε 21:9, αλλά με 4K ανάλυση. Επίσης, στο εσωτερικό του θα έχει τον Snapdragon 8 Gen 3 SoC της Qualcomm, αλλά και τουλάχιστον μία έκδοση με 12GB RAM.

Εμείς, θα σας ενημερώσουμε με σχετικό άρθρο όταν αποκαλυφθεί πλήρως το Sony Xperia 1 VI στις 17 Μαΐου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.