Η Sony έφτιαξε air conditioner που μπορείτε να φοράτε στην πλάτη

Για να μην σας επηρεάζει ούτε η ζέστη ούτε το κρύο
25 Απριλίου 2024 22:56
Η Sony έφτιαξε air conditioner που μπορείτε να φοράτε στην πλάτη

H Sony αποφάσισε να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα των wearable thermal συσκευών της και έτσι μόλις ανακοίνωσε το Reon Pocket 5 και για την Βρετανική αγορά. Αυτή η συσκευή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την εταιρία, καθώς είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο προϊόν διατίθεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορεί ενδεχομένως να έρθει και σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Τι σημαίνει όμως wearable thermal συσκευή; Κατά κάποιον τρόπο πρόκειται για ένα...προσωπικό air conditioner!

Σε αντίθεση με αυτό που μπορεί να υποδηλώνει το όνομά του, το Reon Pocket 5 δεν προορίζεται για την τσέπη σας, αλλά αντίθετα φοριέται γύρω από το λαιμό, παρέχοντας έναν διακριτικό και βολικό τρόπο για να παραμένετε άνετα σε διαφορετικές θερμοκρασίες. Η συσκευή μπορεί τόσο να δροσίζει όσο και να ζεσταίνει, ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος και τις επιθυμίες του χρήστη. Διαθέτει διάφορα έξυπνα χαρακτηριστικά, προσφέροντας πέντε επίπεδα ψύξης και τέσσερα επίπεδα θέρμανσης, προσαρμοζόμενη στις ανάγκες του καθενός.

Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στη συσκευή είναι η ικανότητά της να προσαρμόζει εντελώς αυτόνομα τις ρυθμίσεις της θερμοκρασίας με βάση τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, χάρη στον αισθητήρα Reon Pocket Tag. Αυτό το προαιρετικό αξεσουάρ μπορεί να προσαρτηθεί στα ρούχα του χρήστη για ακόμη καλύτερες προληπτικές ρυθμίσεις. Για όσους προτιμούν τον χειροκίνητο έλεγχο βέβαια, η smartphone εφαρμογή της Sony επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή.

Οι προκάτοχοι του Reon Pocket 5 είχαν σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην Ιαπωνία και το Χονγκ Κονγκ, κάτι που φαίνεται πως έκανε τη Sony να φέρει τη νέα έκδοση και εκτός Ασίας. Το Reon Pocket 5 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο στην τιμή των £139, περίπου €162 δηλαδή.

Tags: