Φήμη: Το νέο Zelda “είναι πιο κοντά από όσο πιστεύουμε”

Φουντώνουν οι φήμες και οι εικασίες την συνέχεια της σειράς
25 Νοεμβρίου 2018 12:51
Φήμη: Το νέο Zelda “είναι πιο κοντά από όσο πιστεύουμε”

Το The Legend of Zelda: Breath of the Wild κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2017 γνωρίζοντας καθολική αποδοχή από την gaming κοινότητα και διθυραμβικά σχόλια από τους κριτικούς. Νέες φήμες ωστόσο δείχνουν πως η επόμενη περιπέτεια του Link ίσως να είναι πιο κοντά από όσο πιστεύουμε. Συγκεκριμένα, στο τελευταίο επεισόδιο του Game Informer Show που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, η συντακτική ομάδα έκανε προβλέψεις για το μέλλον της σειράς. Ο Imran Khan, συντάκτης του μέσου, στο πλαίσιο της συζήτησης ανέφερε το εξής όταν ήρθε η σειρά του να κάνει την πρόβλεψή του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει μάθει κάτι που για την ώρα οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουμε:

Μόλις τώρα σκεφτόμουν τι ακριβώς να πω για αυτό. Το επόμενο Zelda πιθανότατα θα έρθει πιο σύντομα από όσο πιστεύουμε…Θα σας πω περισσότερα μόλις κλείσουμε την κάμερα.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για διευκρινήσεις και συγκεκριμένα για το αν πρόκειται για κάποιο spin-off, o Khan δήλωσε χαρακτηριστικά:

Ε, όχι ακριβώς.

Ενδεχομένως η Nintendo να ετοιμάζει κάποιο remake για το Ocarina of Time με αφορμή τα 20α του γενέθλια ή να ετοιμάζει κάποιο port των remasters των Wind Waker και Twilight Princess που κυκλοφόρησαν για το Wii U. Ίσως και το επόμενο μεγάλο Zelda να είναι προ των πυλών. Εσείς τι πιστεύετε;