FIFA 19: Η ΕΑ "εξετάζει προσεκτικά" τις κατηγορίες βιασμού για τον Cristiano Ronaldo

Νέο θρίλερ ξεκίνησε με τον διάσημο ποδοσφαιριστή
05 Οκτωβρίου 2018 11:53
FIFA 19: Η ΕΑ

Ένα νέο θρίλερ έχει ξεκινήσει και έχει μεταφερθεί και στον χώρο του gaming που αφορά το FIFA 19 και τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή της Juventus, Cristiano Ronaldo. Ο αστέρας του ποδοσφαίρου κατηγορείται για βιασμό από την Kathryn Mayorga, η οποία ισχυρίζεται πως ο Ronaldo της επιτέθηκε σεξουαλικά στο Las Vegas το 2009. Φυσικά, ο νεαρός ποδοσφαιριστής αρνήθηκε αμέσως τις κατηγορίες αποκαλώντας τα νέα "ψεύτικα".

Αυτή όμως η κατηγορία προς τον ποδοσφαιριστή φαίνεται πως έκανε την EA να πάρει σοβαρά μέτρα για το παιχνίδι της. Το Eurogamer μεταφέρει πως άτομο της EA μίλησε για το όλο θέμα και σχεδιάζει να αφαιρέσει τον Cristiano Ronaldo από το εξώφυλλό του παιχνιδιού, ενώ ανέφερε πως όλο αυτό είναι ανησυχητικό.

Έχουμε δει τις ανησυχητικές αναφορές με τις κατηγορίες ενάντια στον Cristiano Ronaldo. Παρακολουθούμε προσεκτικά την κατάσταση, καθώς περιμένουμε οι αθλητές να συμπεριφέρονται με τρόπο που θα συμβαδίζει με τις αξίες της EA.

Παρόλα αυτά οι fans παρατήρησαν πως το Twitter του FIFA αφαίρεσε το banner στο οποίο φαινόταν ο Cristiano Ronaldo με τον αντιπρόσωπο της EA να υποστηρίζει πως η εταιρία αλλάζει τα banners της για λόγους μάρκετινγκ. Το όλο θέμα δεν ξέρουμε τι κατάληξη θα έχει, το μόνο σίγουρο είναι πως αυτές οι κατηγορίες έχουν επηρεάσει αρνητικά την όλη εικόνα του ποδοσφαιριστή και θέση στο θέμα πήρε και ο σύλλογος για τον οποίο αγωνίζεται, όπως θα δείτε παρακάτω.