Η Valve δηλώνει έτοιμη να επικεντρωθεί ξανά στα παιχνίδια

Ακούμε τον κόσμο και είμαστε αισιόδοξοι
04 Σεπτεμβρίου 2018 07:25
Η Valve δηλώνει έτοιμη να επικεντρωθεί ξανά στα παιχνίδια

Πέρασαν χρόνια από τότε που η Valve κυκλοφόρησε κάποιον ΑΑΑ τίτλο. Η ανακοίνωση του Artifact, του νέου card game που κυκλοφορεί για PC, Mac και Linux στις 28 Νοεμβρίου αλλά και στα iOS-Android μελλοντικά, άφησε ανάμικτα συναισθήματα. Κατά την συνέντευξή του στο IGN ο προγραμματιστής του Artifact, Brandon Reinhart δήλωσε:

Ξοδέψαμε πολύ χρόνο στη βελτίωση του customer service του Steam. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο και χρειάστηκε αρκετούς ανθρώπους να δουλέψουν πάνω σ’ αυτό. Η επένδυση που κάναμε τα τελευταία χρόνια και η προσπάθεια, δεν είναι αντιληπτή στο κόσμο που παίζει τα παιχνίδια μας. Τώρα πλέον είμαστε αισιόδοξοι και σε θέση να επενδύσουμε και να συγκεντρωθούμε ξανά στη δημιουργία παιχνιδιών, ώστε να παραδώσουμε υψηλής ποιότητας παιχνίδια που θα αποδεικνύουν τη σκληρή δουλειά μας.

Δεν διευκρινίστηκε τι ακριβώς παιχνίδια θα είναι αυτά, ωστόσο ο προγραμματιστής του Artifact, Jeep Barnett, δήλωσε ενήμερος για την επιθυμία του κόσμου να επιστρέψουν στο προσκήνιο αγαπημένες σειρές όπως το Half Life. Μάλιστα και ίδιοι κάνουν μεταξύ τους πλάκα γι’ αυτό.

Νομίζω είμαστε αρκετά ενήμεροι για όλα τα αστεία που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο γιατί και οι ίδιοι μας τα βλέπουμε στα forums και τα μοιραζόμαστε μεταξύ μας. Το να καταλάβεις την Valve είναι αρκετά πολύπλοκο και μπορεί να γίνει μόνο εκ των έσω. Έξω από την εταιρία και έξω από κάθε εταιρία πρέπει να το προσωποιήσεις ως κάτι πολύ συγκεκριμένο για να το κατανοήσεις. Δεν είναι τόσο εύκολο, οπότε θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να αναλυθεί.