Ο Kojima έβαλε την ομάδα του Death Stranding να δει Twin Peaks

Ο Ιάπωνας εκφράζει τον θαυμασμό του για τον Lynch
09 Αυγούστου 2018 08:44
Ο Kojima έβαλε την ομάδα του Death Stranding να δει Twin Peaks

Ο Hideo Kojima έχει εδραιωθεί ως ένας από τους πιο ξεχωριστούς δημιουργούς της βιομηχανίας των βιντεοπαιχνιδιών. Ο Ιάπωνας είναι γνωστός για την τελειομανία του και για τους ιδιαίτερους τρόπους που επιστρατεύει κατά την ανάπτυξη των τίτλων του για να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό ακριβώς έκανε για άλλη μια φορά με το Death Stranding.

Συγκεκριμένα, ο Kojima έβαλε όλη την ομάδα ανάπτυξης του Death Stranding, την Kojima Productions, να παρακολουθήσει τα τρία πρώτα επεισόδια του Twin Peaks: The Return. Παρόλο που η σειρά δεν έχει κάποια άμεση σχέση με το παιχνίδι, ο Kojima ήθελε να μυήσει την ομάδα του στην σκηνοθεσία και τον κόσμο του David Lynch.

Ο Kojima φαίνεται πως έχει ένα ξεκάθαρο όρμα για το γεμάτο μυστήριο Death Stranding και ενδεχομένως το παιχνίδι να ενσωματώνει κάποια στοιχεία και ιδέες που έχουμε δει στο Twin Peaks. Εξάλλου, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον ιδιοφυή Ιάπωνα δημιουργό να εκφράζει την αγάπη του και τον θαυμασμό του για τον Lynch.

Το άκρως αναμενόμενο Death Stranding βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το αναβαθμισμένο PlayStation 4 Pro.