Η Capcom είναι περήφανη για το DmC της Ninja Theory

Και πρόκειται να εφαρμόσει τα θετικά του χαρακτηριστικά και στο DMC 5
26 Ιουλίου 2018 10:06
Η Capcom είναι περήφανη για το DmC της Ninja Theory

Το DmC της Ninja Theory αποτελεί μία ιδιάζουσα περίπτωση στο γενικό Devil May Cry franchise της Capcom. Η κοινότητα του παιχνιδιού χωρίστηκε σε δύο μέρη. Το πρώτο λάτρεψε την νέα προσπάθεια της Ninja Theory να δημιουργήσει ένα reboot, ενώ το δεύτερο θα ήθελε να μείνει λίγο πιο πιστή στην παραδοσιακή Devil May Cry συνταγή. Αρκετά περήφανη για το δημιούργημα της Ninja Theory φαίνεται να είναι και η Capcom. Ο παραγωγός της εταιρίας, Matt Walker, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο VG247 δήλωσε πως δεν πρόκειται να αφήσει στην άκρη το DmC και είναι αρκετά περήφανος για αυτό.

Ο Itsuno-san εξήγησε πολλές φορές πως το DmC είναι τόσο σημαντικό όσο και κάθε άλλο παιχνίδι στην σειρά και είναι πολύ περήφανος για αυτό. Το παιχνίδι είχε έναν εκπληκτικό κόσμο που μπορούσε να δημιουργηθεί μόνο από τους απίστευτους καλλιτέχνες της Ninja Theory.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως ο Itsuno και η core ομάδα του Devil May Cry βοήθησε τη Ninja Theory να αναπτύξει το reboot, προσφέροντας πολύτιμες συμβουλές. Ο Walker συνέχισε τη συνέντευξή του λέγοντας πως ο Itsuno έμαθε πολλά δουλεύοντας με την Ninja Theory στο DmC και αυτά που έμαθε τα εφάρμοσε και στο Devil May Cry 5.

Μάθαμε πολλά δουλεύοντας με την Ninja Theory σε αυτό τον τίτλο και ελπίζουμε ότι η ομάδα επωφελήθηκε με κάποιο τρόπο. Ο Itsuno τόνισε αρκετές φορές σε συνομιλίες μαζί μου πως πήρε αυτό που έμαθε από το DmC και το εφάρμοσε στο DMC 5.

Τέλος, για ακόμη μία φορά η εταιρία υποστηρίζει πως αυτό είναι το απόλυτο Devil May Cry για τους fans της σειράς.

Αυτό είναι σίγουρα ένα παιχνίδι για τους fans - ακούσαμε τους fans που ζητούσαν ένα sequel μετά το DMC 4 για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Το Devil May Cry 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019 για τα PS4, Xbox One και PC.