Kingdom Hearts III: Μπορείτε να έχετε το όνομά σας γραμμένο στο παιχνίδι

Μέσα από ένα άκρως διασκεδαστικό event
17 Απριλίου 2018 08:39
Kingdom Hearts III: Μπορείτε να έχετε το όνομά σας γραμμένο στο παιχνίδι

Μυστήριο αποτελεί μέχρι και τώρα η ημερομηνία κυκλοφορίας του άκρως αναμενόμενου Kingdom Hearts III. Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ακούσαμε κάτι νέο για το επερχόμενο project του Tetsuya Nomura, όμως αυτό έρχεται να αλλάξει. Ένα νέο trailer είδε τα φώτα της δημοσιότητας στο οποίο παρουσιάζονται τα mini games του παιχνιδιού. Σύμφωνα με τον δημιουργό, συνολικά θα υπάρχουν 20 μίνι παιχνίδια για να αναλώσει ο παίκτης τον χρόνο του.

Εκτός του trailer ο Nomura ανακοίνωσε και μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση. Αυτή την στιγμή στο Kingdom Hearts Union χ[Cross] πραγματοποιείται ένα νέο event που συνδέεται με το Kingdom Hearts III. Το εν λόγω event είναι live και θα δώσει την ευκαιρία σε 300 τυχερούς παίκτες να έχουν τα ονόματά τους γραμμένα στο τρίτο κεφάλαιο του franchise. Το πως ακριβώς θα αναγράφονται τα ονόματα παραμένει μυστήριο. Οι παίκτες μπορούν να εισέλθουν στο event από αυτή την φόρμα.

Το Kingdom Hearts III αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο έτος στα PS4 και Xbox One. Ακολουθεί το νέο trailer.