Ο Sam Fisher συνειδητοποιεί “τον θάνατο” των Metal Gear

Φόρος τιμής από την Ubisoft στον Kojima και τον Snake
12 Απριλίου 2018 11:04
Ο Sam Fisher συνειδητοποιεί “τον θάνατο” των Metal Gear

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως το Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands έλαβε μια ειδική αποστολή με Splinter Cell θεματολογία, στην οποία έκανε την επιστροφή του ο θρυλικός πρωταγωνιστής της stealth σειράς, Sam Fisher. Δεν είναι κρυφό πως ένα σημαντικό μέρος της gaming κοινότητας θεωρεί ότι το Metal Gear ανήκει στο παρελθόν, τώρα που ο Hideo Kojima έχει αφήσει πίσω του την Konami και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο. Το Metal Gear Survive σίγουρα δεν βοήθησε ιδιαίτερα την τωρινή εικόνα του franchise.

Η Ubisoft έκρυψε λοιπόν ένα πολύ έξυπνο μήνυμα στη νέα Spilinter Cell αποστολή του παιχνιδιού της. Συγκεκριμένα, στο εισαγωγικό cutscene, o Sam Fisher μαθαίνει πως ο “άλλος πράκτορας” που ξεχωρίζει από τη μπαντάνα που φοράει (μια ξεκάθαρη αναφορά στον Snake) παραιτήθηκε. Η αντίδραση του είναι χαρακτηριστική...

Στο παρακάτω βίντεο του YouTuber Doctor Gamma μπορείτε να δείτε τόσο το easter egg της ειδικής αποστολής του Ghost Recon Wildlands, όσο και άλλες αναφορές που υπήρξαν στο Metal Gear για το Splinter Cell και το αντίστροφο.