Ανακοινώθηκε το Assetto Corsa Competizione

Το νέο επίσημο racing παιχνίδι του Blancpain GT Series
22 Φεβρουαρίου 2018 14:12
Ανακοινώθηκε το Assetto Corsa Competizione

Η 505 Games ανακοίνωσε το νέο επίσημο παιχνίδι του Blancpain GT Series, το Assetto Corsa Competizione. Ο racing τίτλος θα κυκλοφορήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στα πλαίσια του Steam Early Access προγράμματος αυτό το καλοκαίρι. Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται εξωπραγματικά επίπεδα simulation ποιότητας που θα επιτρέψουν στους παίκτες να βιώσουν την μοναδική ατμόσφαιρα του Blancpain GT Series, να ανταγωνιστούν με επίσημους οδηγούς, ομάδες, αυτοκίνητα και πίστες που έχουν δημιουργηθεί με τεράστια επίπεδα λεπτομέρειας και ακρίβειας.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 4 και η ομάδα ανάπτυξης θέλει να προσφέρει φωτορεαλιστικές καιρικές συνθήκες και γραφικά που θα φτάνουν ένα νέο επίπεδο ρεαλισμού. Το ολοκληρωμένο παιχνίδι θα έχει και προηγμένο multiplayer με ένα ranking σύστημα που θα αξιολογεί την ατομική απόδοση και την οδηγική συμπεριφορά για να επιβραβεύσει τους πιο ταλαντούχους οδηγούς και να προωθήσει τις δίκαιες online αναμετρήσεις.

Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση του παιχνιδιού.

Tags: