Ο δημιουργός του NieR: Automata θέλει να σκηνοθετήσει αισθησιακή ταινία

Ο Yoko Taro και τα...πικάντικα όνειρά του
17 Οκτωβρίου 2017 11:47
Ο δημιουργός του NieR: Automata θέλει να σκηνοθετήσει αισθησιακή ταινία

Πολλοί δημιουργοί θέτουν διάφορα όνειρα που δεν αφορούν μελλοντικά τους βιντεοπαιχνίδια. Στην ίδια περίπου κατηγορία ανήκει και ο Yoko Taro, ο δημιουργός του εξαιρετικά επιτυχημένου NieR: Automata. Έτσι, σε Q&A, ο Taro μίλησε σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια αλλά και όνειρα. Ο δημιουργός είπε πως ενδιαφέρεται να φτιάξει ένα Drakengard Sequel, εφόσον βρεθεί παραγωγός που να χρηματοδοτήσει το project. Επίσης, στη συνέχεια ερωτήθηκε για ένα πιθανό sequel του NieR: Automata. Παρόλο που και σε αυτή την ερώτηση απάντησε θετικά, στο τέλος πρόσθεσε πως "δεν θα είναι αυτό ακριβώς που περιμένουν οι παίκτες και πως θα μπερδέψει τα πάντα".

Αυτά κλείνουν τον τομέα των μελλοντικών σχεδίων του Yoko Taro, αλλά ο δημιουργός έχει και όνειρα τα οποία θα ήθελε κάποια στιγμή να πραγματοποιήσει. Ποια είναι αυτά; Από ότι φαίνεται ο Taro εκτός από βιντεοπαιχνίδια θα ήθελε κάποια στιγμή να δημιουργήσει και μία...αισθησιακή ταινία. Ναι, δεν κάνει πλάκα. Ο ίδιος έχει θέσει ως όνειρο για μία φορά να προσφέρει στους θεατές μία διαφορετικού είδους ψυχαγωγία.

Είναι καλό κάποιος να έχει όνειρα και να τα κυνηγά. Μέχρι και στην περίπτωση του Yoko Taro. Όσοι επιθυμείτε να δείτε περισσότερα σχετικά με τα σχέδια και τα όνειρα του δημιουργού του Yoko Taro, μπορείτε κάνοντας κλικ εδώ.