PUBG: Σπάει ακόμη δύο ρεκόρ

Ενώ ανακοινώθηκε νέα συνεργασία της Microsoft με την Bluehole
20 Αυγούστου 2017 19:18
PUBG: Σπάει ακόμη δύο ρεκόρ

Δύο νέα ρεκόρ έσπασε το PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS, σύμφωνα με νέα δεδομένα που ήρθαν στην επιφάνεια. Παρόλο που ο τίτλος βρίσκεται ακόμα σε early access στάδιο, έφτασε επισήμως τις 8 εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ άγγιξε τους 699,231 ταυτόχρονους παίκτες όπως δήλωσε ο Brendan Greene. Μέσω της συνέντευξης Τύπου της στην Gamescom 2017, η Microsoft ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Bluehole για την έκδοση του PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS στο Xbox One. Ο Chang Han Kim, Executive Producer του παιχνιδιού, επιβεβαίωσε στο Xbox Wire πως η Microsoft πήρε την απόφαση να αναλάβει την έκδοση του στο Xbox One καθώς μοιράζεται το ίδιο όραμα με τους δημιουργούς του PUBG, ενώ η Bluehole είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτό καθώς θα λάβει μια πολύ σημαντική βοήθεια από μια μεγάλη εταιρία όπως η Microsoft. 

Ουσιαστικά, αυτό δεν αλλάζει κάτι για τους παίκτες και μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει για την Xbox One έκδοση του παιχνιδιού. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα είναι αν ο τίτλος θα παραμείνει αποκλειστικός στο Xbox One και αν θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο PS4.

Το PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS κυκλοφορεί ήδη μέσω του Steam στη τιμή των €29.99, ενώ η πρώτη του εμφάνιση στις κονσόλες θα γίνει στο Xbox One, μέσω του Xbox Game Preview, προγράμματος μέχρι το τέλος της χρονιάς.