Έρχεται remaster για τα Diablo 2 και Warcraft III;

Επαναφορά για τα ιστορικά παιχνίδια της Blizzard
18 Ιουνίου 2017 11:38
Έρχεται remaster για τα Diablo 2 και Warcraft III;

Πρόσφατα η Blizzard Entertainment ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να φέρει στην αγορά το StarCraft: Remastered, το οποίο θα επαναφέρει το παιχνίδι στο προσκήνιο με ανανεωμένο τεχνικό τομέα για την σύγχρονη εποχή. Όπως φαίνεται η εταιρία δεν σκοπεύει να σταματήσει εκεί, αλλά θα επαναφέρει και άλλους παλιότερους τίτλους της με αντίστοιχα remasters.

Συγκεκριμένα, μια νέα ανοιχτή θέση εργασίας στην ιστοσελίδα της Blizzard τονίζει πως η ομάδα εργάζεται για να αποκαταστήσει τα StarCraft, Warcraft III και Diablo II. Ήδη γνωρίζουμε επίσημα για το remaster του StarCraft, το οποίο μάλιστα γνώρισε θερμή υποδοχή από την κοινότητα, όποτε η θέση εργασίας απευθύνεται πιθανότητα σε κάποιον που θα εργαστεί και στα remasters για τους δύο άλλους τίτλους.

Μάλιστα, σε συνέντευξη του στο Yahoo eSports, ο senior producer της Blizzard, Pete Stilwell είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

Μόλις κυκλοφορήσουμε το StarCraft: Remastered στην κατάσταση που θέλουμε να είναι, θα αρχίσουμε να κοιτάμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Οπότε…δεν έχω τίποτα που μπορώ να πω επίσημα σήμερα.

Για την ώρα η Blizzard δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά όπου υπάρχει καπνός, συνήθως, υπάρχει και φωτιά. Κάποια επίσημη ανακοίνωση ενδέχεται να είναι προ των πυλών.