Ο Pachter προβλέπει την τιμή του Project Scorpio και νέο Metroid

Ο γνωστός αναλυτής μιλά για την E3 2017
07 Ιουνίου 2017 10:51
Ο Pachter προβλέπει την τιμή του Project Scorpio και νέο Metroid

Η E3 2017 βρίσκεται προ των πυλών και η gaming κοινότητα περιμένει με ανυπομονησία να δει όλα όσα θα συμβούν στο Λος Άντζελες. Έτσι, ο διάσημος "μελλοντολόγος" και αναλυτής της Wedbush Securities, Michael Pachter, έκανε και αυτός με την σειρά του τις δικές του προβλέψεις.

Αρχικά, ανέφερε πως η τιμή του Xbox Project Scorpio θα ανέρχεται στα $399, ενώ προέβλεψε πως η Sony θα αντιδράσει μειώνοντας την τιμή του PS4 Pro μέχρι και κατά $150. Από την άλλη τόνισε πως αν το Scorpio κοστίζει παραπάνω, η Microsoft δεν θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστική και ομοίως και η Sony δεν θα αντιδράσει με κάποια μείωση τιμής.

Περνώντας στην Nintendo, ο Pachter προβλέπει πως ο ιαπωνικός κολοσσός θα μας δείξει κάποιον πολύ μεγάλο first-party αποκλειστικό τίτλο που θεωρεί πως θα είναι κάποιο νέο Metroid, μάλλον από την Retro Studios. Ωστόσο, από την άλλη πιστεύει πως δεν θα δούμε απολύτως καμία νέα ανακοίνωση μεγάλου third-party τίτλου από τη δύση για το Nintendo Switch, πέρα από παιχνίδια όπως το NBA 2K18 και το Skylanders που φτιάχνονται ήδη για τα PS3 και Xbox 360.

Τέλος, επισήμανε πως πιστεύει ότι η Rockstar Games αντιμετωπίζει εσωτερικά προβλήματα, ειδικά μετά την αποχώρηση του Leslie Benzies και έτσι δεν θα δούμε καμία ανακοίνωση από αυτήν όχι μόνο στην E3 2017, αλλά και για αρκετό καιρό ακόμα.