Η Capcom έχει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για το 2017

Το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα
30 Απριλίου 2017 05:13
Η Capcom έχει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για το 2017

Η Capcom ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου του 2017 και έτι έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για τις πωλήσεις των παιχνιδιών της και για τους τίτλους που ετοιμάζεται να φέρει στην αγορά.

Ξεκινώντας με τις επίσημες προβλέψεις της εταιρίας, μέσα στο επόμενο οικονομικό έτος εκτιμά πως θα πουλήσει δύο εκατομμύρια αντίτυπα του Marvel VS. Capcom: Infinite και άλλα δύο εκατομμύρια αντίτυπα του Resident Evil 7. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως παράλληλα με αυτούς τους τίτλους, μέσα στην συγκεκριμένη περίοδο αναφέρεται πως θα έρθει στα ράφια των καταστημάτων και ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Τι πιστεύετε ότι μας επιφυλάσσει η Capcom; Το Devil May Cry 5 σίγουρα ακούγεται αρκετά και είναι κάτι που ζητά αρκετά η gaming κοινότητα, αλλά όλα τα ενδεχόμενα είναι δυνατά.

Περνώντας στα οικονομικά αποτελέσματα αυτά καθ’ αυτά, τα λειτουργικά έσοδα της Capcom ανήλθαν σε 13,650 εκατομμύρια yen, δηλαδή αυξήθηκαν κατά 113.5% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Το Resident Evil 7 είναι ικανοποιητική απόδοση με 3.5 εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν καταφθάσει στα ράφια των καταστημάτων, ενώ και το Monster Hunter XX σημείωσε ικανοποιητική πορεία με 1.7 εκατομμύρια αντίτυπα. Αντιθέτως, τα Monster Hunter Stories και Dead Rising 4 δεν τα πήγαν καλά, αφού κανένα από τα δύο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο σε πωλήσεις.