Η επιστροφή των Kuma και Panda στο Tekken 7

Δείτε το trailer
11 Δεκεμβρίου 2016 16:58
Η επιστροφή των Kuma και Panda στο Tekken 7

Δύο ιδιαίτερα γνωστοί χαρακτήρες επιστρέφουν στο roster του Tekken 7 και αυτοί είναι οι Kuma και Panda. Παράλληλα, η Bandai Namco ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα υποστηρίζει online τουρνουά. Μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω τρεις περιγραφές που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρία μεταφρασμένες από εμάς καθώς και να δείτε το trailer ανακοίνωσης των δύο χαρακτήρων μέσω του player παρακάτω.

Kuma

Όντας το κατοικίδιο του Heihachi Mishima, ο Kuma είναι και αυτός κομμάτι της δύναμης του Tekken. Αποδεικνύει την πίστη του, προσπαθώντας να προστατεύσει τον Mishima Zaibatsu ενώ πίστευε πως ο master του ήταν νεκρός. Νικήθηκε από τον Jin Kazama και βρήκε τον Heihachi ξανά και έγινε ένα από τα σημαντικότερα μέλη του Tekken Force.

Panda

Το Panda είναι το κατοικίδιο και ο σωματοφύλακας της Ling Xiaoyu. Μετά την εξαφάνιση του Jin Kazama, η Xiaoyu ξεκίνησε την αναζήτηση του, αγνοώντας παντελώς τους κινδύνους που θα επέφερε αυτό. Ανησυχώντας για την Xiaoyu καθώς δεν γύρισε ποτέ πίσω, το Panda ξεκίνησε και αυτό την αναζήτηση της.

Online Tournament Mode

Το νέο Online Tournament Mode θα επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν τα δικά τους online τουρνουά, στα οποία μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι επτά παίκτες. Ανάμεσα σε πολλά από τα νέα χαρακτηριστικά που θα έχει αυτό το mode, πολύ σημαντικά είναι η επιλογή single ή double elimination, εγγυημένη είσοδο σε τουρνουά μέσω κωδικών και Spectator Mode. Σε κάθε τουρνουά, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κερδίσουν in-game περιεχόμενο όπως χρήματα και διάφορα αντικείμενα.

Tags: