Έβαλε χαρακτήρες του Elden Ring στο Tekken, αλλά ο παραγωγός φωνάζει “σταματήστε το”

Δεν του άρεσε και τόσο…
31 Μαρτίου 2022 17:08
Έβαλε χαρακτήρες του Elden Ring στο Tekken, αλλά ο παραγωγός φωνάζει “σταματήστε το”

Η modding κοινότητα είναι τεράστια στο PC και μόλις μάθαμε ότι ο “Ultraboy”, γνωστός modder των Tekken παιχνιδιών, έφτιαξε ένα mod και έβαλε χαρακτήρες από το Elden Ring στο Tekken 7. Συγκεκριμένα, αυτό το mod αντικαθιστά αρκετούς θρυλικούς χαρακτήρες της σειράς, με NPC’s και άλλους χαρακτήρες από το παιχνίδι της FromSoftware, όπως είναι ο Pot Boy Alexander, η Melina η Ranni και άλλοι.

Το βίντεο που ανέβασε στο Twitter έχει γίνει ήδη viral με περισσότερες από 1 εκατομμύριο προβολές, αλλά όπως όλα δείχνουν, ο παραγωγός του Tekken, ο Katsuhiro Harada, δε φαίνεται να είναι ευχαριστημένος με αυτό.

Εμμμ, σίγουρα, το Elden είναι ένας τίτλος που χρηματοδοτείται από την Bandai Namco και εγώ ήμουν ο γενικός διευθυντής παραγωγής του Elden, οπότε δεν είναι άσχετο... είναι γελοία καλοφτιαγμένο το mod, αλλά παρακαλώ σταματήστε το lol.

Μετά, ρωτήθηκε από κάποιους fans γιατί το λέει αυτό και ο Harada απάντησε πως πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι επίσημο mod. Δηλαδή, ότι οι χαρακτήρες του Elden Ring ήρθαν όντως στο Tekken 7.

Μάλλον δεν το γνωρίζετε, αλλά παραδόξως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι αυτό είναι επίσημο ή υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις και επικοινωνούν μαζί μας. Δεν λέω τίποτα για την προσωπική σας απόλαυση, αλλά θέλω να γνωρίζετε ότι υπάρχουν άνθρωποι στην κοινότητά σας που θορυβούνται λόγω παρεξηγήσεων.

Χαρακτήρες που αντικαθιστά αυτό το mod είναι η Melina που αντικαθιστά την Lidia, η Malenia την Kunimitsu, η Ranni την Kazumi και άλλοι.