Νέο τεράστιο ορόσημο πωλήσεων για το Tekken 7

Και η ομάδα το γιορτάζει με ένα επετειακό εικαστικό
12 Δεκεμβρίου 2022 17:06
Νέο τεράστιο ορόσημο πωλήσεων για το Tekken 7

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το Tekken 7 είναι το πιο επιτυχημένο κεφάλαιο της ιστορικής και λατρεμένης fighting σειράς παιχνιδιών της Bandai Namco, αφού τον Ιούνιο είχε καταφέρει να φτάσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 9 εκατομμύρια πωλήσεων.

Τώρα, φαίνεται πως οι fans είναι διψασμένοι για το όγδοο κεφάλαιο και έτσι αποφάσισαν να ριχτούν στις αρένες, ωθώντας τον τίτλο σε ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό ορόσημο. Όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο επικεφαλής της σειράς, Katsuhiro Harada, το Tekken 7 κατάφερε πλέον να ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα, το franchise γενικότερα έχει αγγίξει τα 54 εκατομμύρια σε πωλήσεις.

Ο Harada ευχαρίστησε την κοινότητα για την υποστήριξη και μοιράστηκε ένα εορταστικό εικαστικό, με διάφορους χαρακτήρες της σειράς να φοράνε τα καλά τους. Η σχετική ανάρτηση και το εικαστικό ακολουθούν παρακάτω.

Για την ιστορία, το Tekken 7 έκανε το ντεμπούτο του στα Arcade το 2015, καταφθάνοντας δύο χρόνια αργότερα στα PS4, Xbox One και PC. Έτσι, πρόκειται και για ένα από τα μακροβιότερα κεφάλαια της σειράς, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί σε αμέτρητα τουρνουά μέχρι σήμερα, χαρίζοντας στιγμές έντασης και αδρεναλίνης στους fighting fans.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως το μέλλον της σειράς φαντάζει πιο λαμπρό από ποτέ, αφού πέρα από το anime που έφτασε στο Netflix, οι fans έχουν να περιμένουν και το Tekken 8, το οποίο αναπτύσσεται για τα PS5, Xbox Series X|S και PC.