Ξεκίνησε η ανάπτυξη του System Shock 3

Ανακοινώθηκε η "all-star" ομάδα που θα πλαισιώσει τον Warren Spector
31 Αυγούστου 2016 15:40
Ξεκίνησε η ανάπτυξη του System Shock 3

Η OtherSide Entertainment ανακοίνωσε πως η ανάπτυξη του System Shock 3 έχει επισήμως ξεκινήσει. Παράλληλα, το στούντιο αποκάλυψε τα μέλη της ομάδας ανάπτυξης που θα εργαστούν στο παιχνίδι μαζί με τον βετεράνο της σειράς, Warren Spector. Μεταξύ άλλων στην ομάδα συμπεριλαμβάνονται άτομα που έχουν εργαστεί στα αρχικά System Shock παιχνίδια, Thief II και Deus Ex.

Τον ρόλο του design director έχει αναλάβει ο Sheldon Pacotti, ο οποίος έχει δουλέψει ως lead writer στο Deus Ex και το sequel του, Deus Ex: Invisible War. Παράλληλα, τον ρόλο του art director έχει αναλάβει ο Arturo Pulecio, ο οποίος έχει εργαστεί στα Lord of the Rings Online και στα Epic Mickey μεταξύ άλλων.

Ο Jason Hughes που έχει εργαστεί σε τίτλους όπως το Wing Commander, έχει αναλάβει τον ρόλο του tech director. Τέλος, πολλά άτομα που είχαν δουλέψει στο αρχικό παιχνίδι, όπως οι Paul Neurathm, Tim Stellmach, Nate Wells, Doug Church θα βοηθήσουν σε συμβουλευτικό ρόλο.

Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει οριστεί ακόμη για το τρίτο κεφάλαιο του System Shock. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το System Shock 3 μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.