Νέο trailer, demo και ημερομηνία για το System Shock

Μια νέα ματιά στο άκρως αναμενόμενο remake
26 Φεβρουαρίου 2021 13:32
Νέο trailer, demo και ημερομηνία για το System Shock

Η Nightdive Studios δηλώνει πλέον έτοιμη για την κυκλοφορία του System Shock Remake, το οποίο ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2021 για PS4, Xbox One και PC. Για να συνοδεύσει την ανακοίνωση κυκλοφόρησε ένα νέο demo που μπορούν να δοκιμάσουν οι PC gamers, καθώς και ένα νέο trailer.

Το νέο System Shock είναι ένα πλήρες remake του επαναστατικού immersive sim παιχνιδιού που αρχικά έκανε το ντεμπούτο του το 1994. Η ομάδα έχει δημιουργήσει εκ νέου τον τίτλο για τους σύγχρονους παίκτες, με ολοκαίνουργια HD γραφικά, βελτιωμένο χειρισμό, αναθεωρημένους hacking μηχανισμούς και μια πανέμορφη αναπαράσταση του Citadel Station, με ολοκαίνουργιες περιοχές προς εξερεύνηση και μυστικά προς ανακάλυψη.

Για την ιστορία, στο System Shock οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός ανώνυμου hacker που ξυπνά μετά από έξι μήνες για να βρει σε κακή κατάσταση το Citadel Station. Φονικά ρομπότ, cyborg δολοφόνοι και κακόβουλοι μεταλλαγμένοι είναι σε αμόκ, την ώρα που η AI του σταθμού, η SHODAN, φαίνεται πως έχει αναπτύξει σύμπλεγμα ανωτερότητας.

Μπορείτε να κατεβάσετε το demo των ηλεκτρονικών υπολογιστών μέσα από το κατάστημα της επιλογής σας, χρησιμοποιώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

Ακολουθεί το ολοκαίνουργιο trailer του παιχνιδιού που συνόδευσε την ανακοίνωση: