Το νέο trailer του System Shock remake είναι εδώ με SHODAN και όσα θέλετε να δείτε

Μέσα από το PC Gaming Show
13 Ιουνίου 2022 11:56
Το νέο trailer του System Shock remake είναι εδώ με SHODAN και όσα θέλετε να δείτε

Η Nightdive Studios εργάζεται στο remake του System Shock εδώ και αρκετά χρόνια και μέσα από το PC Gaming Show έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer. Σε αυτό το trailer θα δείτε νέα πλάνα που δεν είχατε παρακολουθήσει στο παρελθόν, με voice overs από την Shodan, ενώ μεταξύ άλλων βλέπουμε και την δουλειά που έχει γίνει στον οπτικό τομέα.

Το μεγάλο και πιο αξιοσημείωτο στοιχείο του remake είναι τα εξαιρετικά και βελτιωμένα γραφικά του και αυτό φαίνεται από το νέο trailer. Μάλιστα, εκτός από όλα τα παραπάνω, παίρνουμε και μια μικρή γεύση από τον διαστημικό σταθμό, από τα όπλα, τους εχθρούς, τις διαφορετικές τοποθεσίες και πολλά άλλα που έκαναν το System Shock το 1994 να ξεχωρίζει.

Το νέο System Shock είναι ένα πλήρες remake του επαναστατικού immersive sim παιχνιδιού που αρχικά έκανε το ντεμπούτο του το 1994. Η ομάδα έχει δημιουργήσει εκ νέου τον τίτλο για τους σύγχρονους παίκτες, με ολοκαίνουργια HD γραφικά, βελτιωμένο χειρισμό, αναθεωρημένους hacking μηχανισμούς και μια πανέμορφη αναπαράσταση του Citadel Station, με ολοκαίνουργιες περιοχές προς εξερεύνηση και μυστικά προς ανακάλυψη.

Για την ιστορία, στο System Shock οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός ανώνυμου hacker που ξυπνά μετά από έξι μήνες για να βρει σε κακή κατάσταση το Citadel Station. Φονικά ρομπότ, cyborg δολοφόνοι και κακόβουλοι μεταλλαγμένοι είναι σε αμόκ, την ώρα που η AI του σταθμού, η SHODAN, φαίνεται πως έχει αναπτύξει σύμπλεγμα ανωτερότητας.

Το remake του System Shock βρίσκεται υπό ανάπτυξη και ακόμη δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.