Ανακοινώθηκε το WRC 6

"Θα μεταφέρει την WRC εμπειρία σε ένα νέο επίπεδο ρεαλισμού"
27 Μαΐου 2016 02:18
Ανακοινώθηκε το WRC 6

Η Bigben Interactive ανακοίνωσε το WRC 6, το επόμενο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς racing. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στα PS4, Xbox One και PC αυτό το φθινόπωρο και υπόσχεται μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το WRC 5, καθώς “θα μεταφέρει την WRC εμπειρία στις κονσόλες, σε ένα νέο επίπεδο ρεαλισμού και ενθουσιασμού” όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι δημιουργοί.

Παρακάτω ακολουθούν οι δηλώσεις του director του τίτλου, Alain Jarniou.

Περάσαμε τους τελευταίους 8 μήνες, από την κυκλοφορία του WRC 5, για να συλλέξουμε και να μελετήσουμε όλα τα σχόλια της κοινότητας, ώστε να βελτιώσουμε την συνολική εμπειρία και να την μεταφέρουμε σε ένα νέο επίπεδο.

Η εμπειρία που αποκτήσαμε από το WRC 5 βοήθησε την ομάδα να κατανοήσει πλήρως τις προσδοκίες των οπαδών των rally παιχνιδιών. Οι δρόμοι ήταν πολύ μεγάλοι στο WRC 5; Θα είναι στενότεροι και με πιο δύσβατοι στο WRC 6. Οι πίστες ήταν μερικές φορές πολύ μικρές; Δημιουργήσαμε νέες μεγαλύτερες πίστες και ξανασχεδιάσμε τις υπάρχουσες, για να γίνουν μεγαλύτερες και πιο προκλητικές.

Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα από τις μαζικές βελτιώσεις που φέρνει το WRC 6 και γνωρίζουμε ήδη ότι οι παίκτες θα εκτιμήσουν σίγουρα αυτές τις αλλαγές.