Το WRC Generations έρχεται φέτος και υπόσχεται την πιο ολοκληρωμένη ράλι εμπειρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύφθηκε το νέο κεφάλαιο της σειράς
19 Μαΐου 2022 16:54
Το WRC Generations έρχεται φέτος και υπόσχεται την πιο ολοκληρωμένη ράλι εμπειρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η publishing εταιρία NACON σε συνεργασία με τη γαλλική ομάδα ανάπτυξης KT Racing μόλις ανακοίνωσαν το νέο κεφάλαιο της σειράς WRC, το οποίο αντί για κάποιον αριθμό έρχεται φέτος με τον υπότιτλο Generations.

Το WRC Generations, λοιπόν, το νέο επίσημο παιχνίδι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Rally της FIA, υπόσχεται μια αυθεντική και ολοκληρωμένη εμπειρία προσομοίωσης, δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία να οδηγήσουν πανίσχυρα αυτοκίνητα στα μερικά από τα πιο διάσημα ράλι όλων των εποχών. Η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις 13 Οκτωβρίου 2022 σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, ενώ αργότερα ο τίτλος θα έρθει και στο PC, αλλά και στο Nintendo Switch.

Ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που λάβαμε από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Ένα ασυναγώνιστο επίπεδο ρεαλισμού

Ποτέ στο παρελθόν τα παιχνίδια δεν έχουν προσεγγίσει τόσο ρεαλιστικά το πραγματικό World Rally Championship! Με εγκώμια τόσο από κριτικούς όσο και από επαγγελματίες, η φετινή προσομοίωση του WRC έχει ενισχυθεί με πολυάριθμες αναβαθμίσεις και βελτιστοποιήσεις που ζήτησε η κοινότητα.

Όπως και στο WRC της πραγματικής ζωής, ένα σημαντικό νέο ανταγωνιστικό χαρακτηριστικό, τα υβριδικά αυτοκίνητα, έχουν  συμπεριληφθεί στο WRC Generations! Η μίξη του ηλεκτροκινητήρα και των κινητήρων καύσης δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να βιώσουν ολοκαίνουργιες εμπειρίες οδήγησης, τόσο από την άποψη της φυσικής όσο και μέσω ενός πλήρως αναθεωρημένου σχεδιασμού ήχου.

Τα προηγούμενα οχήματα υπάρχουν ακόμη στο παιχνίδι, και απεικονίζονται ακόμα πιο αυθεντικά  από ποτέ. Συνολικά, δεν υπάρχουν λιγότερα από 37 θρυλικά αυτοκίνητα, το καθένα προσεκτικά αναδημιουργημένο με τα αντίστοιχα μηχανικά χαρακτηριστικά του.

Εκτός από τις 13 διαδρομές ράλι της σεζόν 2022, το παιχνίδι περιλαμβάνει 9 άλλες τοποθεσίες και   συνολικά 22 διαφορετικές χώρες και 165 ειδικές πίστες - ένα ρεκόρ για το είδος! Η ολοκαίνουργια σουηδική διαδρομή κάνει την εμφάνισή της. Είναι η μόνο πλήρως καλυμμένη διαδρομή ράλι με χιόνι  ακόμα πιο κοντά στις πραγματικές συνθήκες.

Νέο σόλο και online περιεχόμενο

Το WRC Generations είναι πιο καλά σχεδιασμένο και λεπτομερές από τους προκατόχους του και υπόσχεται αμέτρητες ώρες παιχνιδιού χάρη στα νέα Game modes και τους νέους τρόπους για να μοιραστείτε το πάθος σας online!

  • Το Career modeεπιτρέπει στους παίκτες να καθορίζουν τη δική τους ιστορία, να διαχειρίζονται κάθε πτυχή της  ομάδας τους και να τους οδηγούνται στην επιτυχία. Ένας νέος τρόπος διαχείρισης υβριδικών αυτοκινήτων θα συμπεριληφθεί στις δεξιότητες.
  • Στο League modeοι παίκτες μπορούν να αναμετρηθούν στην ίδια κατηγορία, σε καθημερινές και εβδομαδιαίες προκλήσεις, σε μια προσπάθεια να ανέβουν στην κορυφή της κατάταξης.
  • Με το Teams system, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν είτε να ενταχθούν σε μια ομάδα ή να δημιουργήσουν  τη δική τους, ανεβάζοντας το επίπεδο σε κάθε πρόκληση.
  • Οεπεξεργαστής Livery επιτρέπει στους παίκτες να προσαρμόζουν τα αυτοκίνητά τους με μια μεγάλη ποικιλία φινιρίσματος και αυτοκόλλητων. Στο WRC Generations, οι παίκτες μπορούν τώρα να μοιραστούν τις δημιουργίες τους μεταξύ τους!
  • Οι παίκτες μπορούν να λάβουν μέρος σε αγώνες προπόνησης σε split screenή online και να απολαύσουν την εμπειρία με έναν φίλο τους σε Co-driver mode.