Αυτό είναι το Nintendo NX Controller;

Οι πρώτες "πραγματικές" φωτογραφίες του χειριστηρίου
23 Μαρτίου 2016 17:09
Αυτό είναι το Nintendo NX Controller;

Την εμφάνιση τους έκαναν στο Reddit δύο νέες φωτογραφίες που απεικονίζουν το υποτιθέμενο Nintendo NX Controller, το χειριστήριο της επόμενης κονσόλας της Nintendo. Δεν πέρασε ούτε μία εβδομάδα από την εμφάνιση της πρώτης εικόνας του χειριστηρίου που πολλοί την χαρακτήρισαν ως ψεύτικη και ήδη ήρθαν στην επιφάνεια νέες εικόνες. Σε σύγκριση με την πρώτη φωτογραφία, και οι δύο εικόνες είναι σαφέστατα πιο καθαρές και δείχνουν να μην είναι τροποποιημένες. Το χειριστήριο έχει το ίδιο οβάλ σχήμα τόσο με τις πατέντες που έχει καταχωρήσει κατά καιρούς η ιαπωνική εταιρία, όσο και με την πρώτη φωτογραφία που είδαμε σχεδόν μία εβδομάδα πριν.

Εσείς πιστεύετε πως οι φωτογραφίες είναι αληθινές; Αν ναι, μοιραστείτε μαζί μας την πρώτη εντύπωση που σας αφήνει ο σχεδιασμός του χειριστηρίου.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23/03/2016 20:26] Μία θεωρία που δίνει ακόμα περισσότερο βαρύτητα στις δύο φωτογραφίες του άρθρου έκανε την εμφάνιση της στο NeoGAF. Σε μία από τις δύο εικόνες παρακάτω απεικονίζεται ένα δέντρο στην αντανάκλαση μίας επιφάνειας στο δεξί μέρος της εικόνας. Έτσι, όπως θα δείτε στην τελευταία φωτογραφία κάποιος ισχυρίζεται πως αυτό το δέντρο είναι παρόμοιο με τα δέντρα που βρίσκονται έξω από τα γραφεία της εταιρίας Massive Entertainment, ένα studio της Ubisoft. Και εκτός αυτού, το πληκτρολόγιο του Macbook που βρίσκεται στην εικόνα έχει σουηδικούς χαρακτήρες, κάτι που θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερες υποψίες προς την Massive Entertainment που εδρεύει στη Σουηδία. Για να καταλάβετε ακριβώς, δείτε την τελευταία εικόνα του άρθρου.