Η Amazon ανακοίνωσε την δική της μηχανή γραφικών

Η Lumberyard θα ανταγωνιστεί τις Unity και Unreal Engine
09 Φεβρουαρίου 2016 16:42
Η Amazon ανακοίνωσε την δική της μηχανή γραφικών

Η Amazon ανακοίνωσε την είσοδο της στον χώρο των μηχανών γραφικών, με την δική της πρόταση που ακούει στο όνομα "Amazon Lumberyard". Η Lumberyard είναι μια δωρεάν, cross-platform μηχανή γραφικών που θέλει να συναγωνιστεί τις ήδη εδραιωμένες και διαδεδομένες στο χώρο Unity και Unreal Engine. Είναι ικανή να δημιουργήσει τεράστιους, όμορφους και δυναμικούς κόσμους, ρεαλιστικούς χαρακτήρες και εκθαμβωτικά real-time effects, αλλά το πιο σημαντικό ατού της είναι η συνδεσιμότητα. 

Χάρις τη δύναμη των πανίσχυρων cloud υπηρεσιών της Amazon, το AWS Cloud, μέσα σε λεπτά οι developers μπορούν να προσθέσουν cloud χαρακτηριστικά στον τίτλο τους, μέσω ενός απλουστευμένου drag 'n' drop GUI και να συνδεθούν με τους fans στο Twitch, ώστε να έχουν άμεσο feedback. 

Η ενσωμάτωση του twitch δεν σταματά όμως εδώ. Το Twtich Chatplay επιτρέπει στον εκάστοτε τίτλο να αλληλεπιδρά με τους θεατές σε πραγματικό χρόνο, κατι που σημαίνει ότι θα μπορούν μέσω ενός συστήματος ψηφοφορίας να αποφασίζουν για το αποτέλεσμα ή να δίνουν power-ups στους broadcasters. Ακόμη, περιλαμβάνεται το "Twitch JoinIn", όπου με αυτό, οι broadcasters μπορούν να καλούν τους θεατές τους απευθείας στο multiplayer session τους και να παίζουν μαζί, σε δευτερόλεπτα. 

Η Lumberyard βρίσκεται προς το παρόν σε beta έκδοση και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.