Η Microsoft πραγματοποίησε το πρώτο Developer_Direct για το 2026 και πιστή στην υπόσχεσή της, μοιράστηκε νέες πληροφορίες, σε συνεργασία με την Game Freak (Pokemon), για το νέο παιχνίδι Beast of Reincarnation!
Οι δημιουργοί των Pokemon επιστρέφουν με ένα post-apocalyptic open world RPG που υπόσχεται να ταξιδέψει τους παίκτες σε έναν πανέμορφο και ταυτόχρονα τρομακτικό κόσμο, που έχει κατακλιστεί από τέρατα. Πρόκειται για ένα νέο εγχείρημα (και νέο IP) που θα απολαύσουν οι παίκτες μέσα στη χρονιά, τόσο στο Xbox, όσο και στο PlayStation 5 και στο PC.
Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο τίτλος θα καταφθάσει από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass Ultimate, ενώ έχει λάβει πιστοποίηση Xbox Play Anywhere, κάτι που σημαίνει ότι θα έχετε την ίδια πρόοδο τόσο στο PC, όσο και στις κονσόλες Xbox.
Η ιστορία θα λαμβάνει χώρα στο 4026 στην μετά-αποκαλυπτική Ιαπωνία και οι παίκτες θα πάρουν τον έλεγχο της Emma, η οποία θα έχει πάντα στο πλευρό της και έναν σκύλο ονόματι Koo, που θα τη βοηθάει στα πάντα. Όσον αφορά τη μάχη, η κάμερα είναι σε τρίτο πρόσωπο, με την Emma να διαθέτει ένα Katana για τις μάχες σώμα με σώμα, αλλά και άλλες δυνάμεις και εργαλεία που θα τη βοηθούν να ανταπεξέλθει. Η Game Freak παρουσίασε και ορισμένους από τους εχθρούς και φαίνεται ότι έχουν μια ιδιαίτερη αισθητική, αλλά και ορισμένα από τα -τεράστια- bosses.

Παράλληλα, η Emma θα μπορεί να δυναμώνει τις κινήσεις μέσα από ένα πληρέστατο talent tree, να σταματάει τον χρόνο για να επιτεθεί και να διαλέξει ορισμένες επιθέσεις (skills), να εξοπλιστεί με καλύτερο gear και ό,τι άλλο φαντάζεστε από ένα τέτοιο action RPG παιχνίδι.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Το Beast of Reincarnation θα κυκλοφορήσει σε Xbox Series X|S, PlayStation 5, PC και Xbox Game Pass. Προς το παρόν δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά η εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα καταφθάσει μέσα στο καλοκαίρι. Παρακολουθήστε τα νέα πλάνα του παιχνιδιού παρακάτω.
Read Next
Must Read
UH RADAR | Θα έχουν τελικά disc drive τα PS6 και next-gen Xbox;
PlayStation: Σιγή ιχθύος μετά την ανακοίνωση του τέλους των δίσκων – Κανένα post εδώ και 5 μέρες στο X
PlayStation: Πάνω από 110 χιλιάδες υπογραφές για να σωθούν τα physical παιχνίδια σε δίσκο!