Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Όλα όσα μάθαμε για το Resident Evil Requiem από το panel του στο Tokyo Game Show

Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το παιχνίδι απευθείας από την έκθεση στο Tokyo

Γιώργος Πρίτσκας
Γιώργος Πρίτσκας

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Όλα όσα μάθαμε για το Resident Evil Requiem από το panel του στο Tokyo Game Show

Η Capcom διοργάνωσε ένα μικρό live event στο πλαίσιο του Tokyo Game Show, στο οποίο μίλησε στο κοινό για το Resident Evil Requiem. Προφανώς, εμείς δεν γνωρίζουμε ιαπωνικά, ωστόσο, ευτυχώς, ο χρήστης Dusk Golem στο X έκανε μια μετάφραση όλων όσων ειπώθηκαν και νομίζουμε πως έχουν αρκετό ενδιαφέρον για τους fans της σειράς και όχι μόνο.

Αρχικά λοιπόν οι δημιουργοί ανέφεραν πως το παιχνίδι ίσως είναι λίγο δυσκολότερο γιατί αυτή η δυσκολία υπηρετεί καλύτερα το horror στοιχείο, αλλά θα υπάρχουν φυσικά επιλογές και επίπεδα δυσκολίας στο τελικό παιχνίδι. Ο τίτλος διαθέτει εξίσου ισχυρά στοιχεία τρόμου όσο και action (που δεν έχουν δείξει ακόμα) και έχουν δουλέψει σκληρά ώστε το Requiem να είναι ένα καλό σημείο εισόδου στη σειρά για νέους παίκτες. Αλλά αν είσαι ήδη fan πιθανότατα θα πάρεις “150% περισσότερη ικανοποίηση” από την εμπειρία.

Advertisement

Μιλώντας για την πρωταγωνίστρια, Grace Ashcroft, ανέφεραν πως ξεκινάει πολύ ντροπαλή και έχει προβλήματα στην επικοινωνία με άλλους, ωστόσο, σταδιακά θα δυναμώνει μαζί με τον παίκτη. Πιστεύουν ότι αρκετοί θα γοητευτούν από τον χαρακτήρα. Για τους εχθρούς, επιβεβαίωσαν πως έχουν μεταμορφωθεί από έναν ιό και είναι zombies αλλά, όχι τα κλασικά zombies που ξέρουμε. Θα έχουν διάφορες μεταλλάξεις που θα απαιτούν διαφορετικές προσεγγίσεις στην αντιμετώπιση.

Το demo που παίξανε όλοι είναι από πολύ νωρίς στο παιχνίδι και πως αυτό που έχουμε δει δεν είναι το κεντρικό setting του παιχνιδιού. Το παιχνίδι δεν περιστρέφεται γύρω από το να τρέχεις και να κρύβεσαι από εχθρούς (όπως στο demo), αυτό είναι απλά ένα μέρος του και πως οι μάχες θα έχουν πολύ ικανοποιητική αίσθηση. Ενώ, ανέφεραν πως το να πηγαίνεις σε ένα μεγάλος κτήριο και να αναρωτιέσαι σε τι χρησιμεύει και τι γίνεται εδώ, είναι ένα από τα βασικά σημεία απήχησης της σειράς και το θεωρούν σαν παράδοση για τα Resident Evil.

Advertisement

Τέλος, τα pre-orders θα ξεκινήσουν Οκτώβριο ή Νοέμβριο, ενώ, μιλώντας για την έκδοση του Switch 2, δήλωσαν πως η διαδικασία της μεταφοράς κύλησε πολύ ομαλά. Ξεκίνησαν προσπαθώντας να μεταφέρουν το Resident Evil 8 στην κονσόλα της Nintendo και αφού είδαν πως το έκαναν με σχετική άνεση, πέρασαν και στο Requiem. Οπότε είπαν πως μπορούν να έχουν και το Resident Evil 7 στο Switch 2. Όλα θα κυκλοφορήσουν την ίδια μέρα, οπότε είναι περίεργοι πως άραγε θα αντιδράσει κάποιος που παίζει για πρώτη φορά το 7 και back-to-back το Requiem, μιας και είναι από τον ίδιο σκηνοθέτη.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά όλη τη μετάφραση εδώ.

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.

Hub

Resident Evil Requiem

Resident Evil Requiem

Δες περισσότερα
Από τη σειρά Resident Evil