Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι της Nintendo για smartphones

Και το όνομα αυτού "Miitomo"
29 Οκτωβρίου 2015 17:49
Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι της Nintendo για smartphones

Η Nintendo αποκάλυψε ύστερα από σωρεία φημών τον τελευταίο καιρό, το πρώτο της παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για smartphone. Ο πρώτος καρπός της συνεργασίας της Nintendo με τη DeNA ονομάζεται Miitomo και βασίζεται γύρω από τα Mii avatars του Miiverse. Πρόκειται για ένα life sim παιχνίδι όπως το Tomodachi Life του 3DS σε συνδυασμό με ένα chat σύστημα. 

Ξεκινώντας το παιχνίδι, το Mii που δημιουργήσατε θα σας κάνει κάποιες ερωτήσεις όπως ποια είναι τα χόμπι σας, μαζί με διάφορες άλλες πληροφορίες και ενδιαφέροντα. Χάρις σε ένα ειδικό σύστημα που ονομάζεται friendly communication starters το Mii θα στέλνει αυτόματα σε άλλα Miis ή φίλους με τα ίδια ενδιαφέροντα σας μηνύματα, ξεκινώντας έτσι συζητήσεις με άλλους. Επίσης, θα μπορείτε να ντύνετε τα Mii σας με κανονικά ρούχα, κάτι που σημαίνει ότι τα microtransactions θα δώσουν το παρόν. 

To Miitomo αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2016, αντί για τα τέλη του 2015 όπως αρχικά προορίζονταν, χωρίς να δοθεί εξήγηση. Στα σχέδια της εταιρίας βρίσκονται ακόμη τέσσερις τίτλοι για smartphones που θα διατεθούν μέχρι τον Μάρτιο του 2017.