Το Elden Ring: Shadow of the Erdtree γράφει ιστορία ως το πιο καλοβαθμολογημένο DLC!

Όσον αφορά το Metacritic
19 Ιουνίου 2024 10:58
Το Elden Ring: Shadow of the Erdtree γράφει ιστορία ως το πιο καλοβαθμολογημένο DLC!

Το Shadow of the Erdtree DLC του Elden Ring δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά κατάφερε να σπάσει ένα σημαντικό ορόσημο στο Metacritic. Οι κριτικές του expansion έχουν κυκλοφορήσει ήδη στο εξωτερικό και αυτή τη στιγμή, το επερχόμενο πόνημα της FromSoftware κατάφερε να γίνει το πιο καλοβαθμολογημένο DLC στην ιστορία.

Τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, το Elden Ring: Shadow of the Erdtree έχει 95 score στο Metacritic και βρίσκεται στην 36η θέση με τα πιο καλοβαθμολογημένα παιχνίδια (γενικά όχι μόνο DLC) όλων των εποχών. Σα να μην έφτανε μόνο αυτό, κατάφερε να ξεπεράσει σε Metacritic score και το The Witcher 3: Blood and Wine, το οποίο είχε για χρόνια την πρωτιά του «πιο καλοβαθμολογημένου DLC στην ιστορία των παιχνιδιών».

Για την ιστορία, το Blood and Wine βρισκόταν στην 1η θέση με 92 Metascore, ενώ την ίδια ακριβώς βαθμολογία κατάφερε να φτάσει και το The Final Shape DLC του Destiny 2. Επίσης, το Shadow of the Erdtree είναι και το πιο επιτυχημένο πακέτο επέκτασης στην ιστορία της FromSoftware, αφού κατάφερε να ξεπεράσει σε βαθμολογία το The Old Hunters DLC του Bloodborne, αλλά και τα DLCs των Dark Souls.

Αν δεν το δούμε μόνο ως ένα «σκέτο» DLC, το Elden Ring: Shadow of the Erdtree είναι το πιο καλοβαθμολογημένο παιχνίδι της χρονιάς μέχρι στιγμής ξεπερνώντας τίτλους όπως τα Final Fantasy 7 Rebirth, Animal Well και Like A Dragon: Infinite Wealth.

Το Elden Ring είναι το πιο επιτυχημένο μεμονωμένο παιχνίδι της FromSoftware, καθώς πρόσφατα έγινε γνωστό από την Bandai Namco ότι ξεπέρασε τις 25 εκατομμύρια πωλήσεις από την ημέρα που κυκλοφόρησε.

Όσον αφορά το Elden Ring: Shadow of the Erdtree, να σας υπενθυμίσουμε ότι θα μπορεί να αγοραστεί ως DLC πακέτο για τους παίκτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους τον αρχικό τίτλο. Η τιμή του θα ανέρχεται σε €39.99. Παράλληλα θα υπάρξουν και άλλες εκδόσεις, όπως η Collector’s Edition με μια εντυπωσιακή φιγούρα και άλλα καλούδια, αλλά και η Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition, η οποία θα περιλαμβάνει το DLC πακέτο και το αρχικό παιχνίδι σε ένα ενιαίο retail πακέτο για τα PS5 και Xbox Series X. H έκδοση αυτή θα κοστίζει €79.99.

Το Elden Ring: Shadow of the Erdtree αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.