Το Sea of Thieves του Xbox συνεχίζει να σαρώνει στο PlayStation 5

Εντυπωσιακή η πορεία του για έναν ακόμη μήνα
14 Ιουνίου 2024 23:17
Το Sea of Thieves του Xbox συνεχίζει να σαρώνει στο PlayStation 5

Η Sony μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τις λίστες με τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια του Μαΐου στο PlayStation Store. Παραδόξως, λοιπόν, την κορυφή του ψηφιακού καταστήματος της Sony κατέκτησε το…Xbox.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το πιο επιτυχημένο παιχνίδι του PS5 τόσο στην Ευρωπαϊκή όσο και στην Αμερικανική αγορά ήταν το Sea of Thives. Η πρώην αποκλειστικότητα του Xbox από την Rare διαγράφει τρομερή πορεία από τη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο της στο οικοσύστημα της Sony. Παράλληλα, ψηλά και στις δύο λίστες βρέθηκαν και τα Grounded, Call of Duty: Modern Warfare 3 και Fallout 4 της Microsoft.

Μάλιστα, η Microsoft κυριάρχησε και στα charts του PS4, αφού εκεί το πιο επιτυχημένο παιχνίδι του μήνα τόσο στην Ευρωπαϊκή όσο και στην Αμερικανική αγορά ήταν το Minecraft, που ομοίως ανήκει στον αμερικανικό κολοσσό.

Για την ιστορία, τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν φήμες πως η εταιρία εξετάζει το ενδεχόμενο να φέρει πολλά ακόμη παιχνίδια της στο PlayStation, όπως τα Gears of War, Microsoft Flight Simulator, Starfield και Indiana Jones. Παράλληλα, υπάρχει και μια φήμη πως ακόμη και το Halo, το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το Xbox, ενδέχεται να έρθει στο PlayStation μέσα από ένα νέο remake που ετοιμάζει η 343 Industries για το Halo Combat Evolved.

Τα PS5 παιχνίδια με τις περισσότερες πωλήσεις στο Ευρωπαϊκό PlayStation Store το Μάιο

  1. Sea of Thieves
  2. Grand Theft Auto V
  3. F1 24
  4. Assassin’s Creed Mirage
  5. HELLDIVERS 2
  6. Call of Duty: Modern Warfare III
  7. TopSpin 2K25
  8. Fallout 4
  9. Who’s Your Daddy?!
  10. Stellar Blade
  11. Assassin’s Creed Valhalla
  12. It Takes Two
  13. NBA 2K24
  14. Among Us
  15. Grounded
  16. Marvel’s Spider-Man 2
  17. Resident Evil 4
  18. Gran Turismo 7
  19. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
  20. The Crew Motorfest