Προβληματική η ανάπτυξη του παιχνιδιού της Wonder Woman;

Προβληματική η ανάπτυξη του τίτλου;
06 Ιουνίου 2024 23:58
Προβληματική η ανάπτυξη του παιχνιδιού της Wonder Woman;

Πρόσφατα, ο David Zaslav, ο CEO της Warner Bros. Discovery είχε δηλώσει επίσημα ότι το Wonder Woman παιχνίδι που ετοιμάζει δε θα ακολουθήσει το live-service μοντέλο που έλεγαν κάποιες φήμες. Το Wonder Woman ανακοινώθηκε στα The Game Awards του 2021 και έκτοτε η εταιρία έχει μείνει σιωπηλή, αφού δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες.

Τώρα, μια νέα φήμη έρχεται στα φώτα που αναφέρει ότι η ανάπτυξη του τίτλου περνάει από σαράντα κύματα. Το παιχνίδι βρίσκεται στα σκαριά από την Monolith Productions το στούντιο πίσω από το Middle-earth: Shadow of Mordor του 2014 και το Middle-earth: Shadow of War του 2017.

Ωστόσο, ο γνωστός δημοσιογράφος και YouTuber, Greg Miller, του Kinda Funny, δήλωσε σε ένα από τα podcast του ότι έχει ακούσει ότι η ανάπτυξη του Wonder Woman παιχνιδιού δεν είναι τόσο ομαλή.

Πέρυσι μίλησα με έναν insider, ο οποίος μου είπε ότι η ανάπτυξη του Wonder Woman είναι προβληματική. Αυτό είναι το μόνο που θα πω. Επομένως δεν περιμένω να το δούμε στο Summer Game Fest.

Λίγες ώρες μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο Monolith έκανε μια νέα ανάρτηση στο X, όπου ζητούσε Lead Gameplay Engineer για το Wonder Woman παιχνίδι που ετοιμάζει. Μπορεί να μιλάμε για μία εντελώς τυχαία ανάρτηση και να μη συμβαίνει τίποτα από όλα όσα ισχυρίζεται ο Greg Miller στο podcast του.

Το μόνο που μπορούν να κάνουν οι θαυμαστές της ηρωίδας της DC είναι υπομονή μέχρι να ανακοινώσει κάτι επίσημα η Monolith. Εσείς τι πιστεύετε; Πείτε μας στα σχόλια!