Wonder Woman τέλος – Δεν είναι στα πλάνα της DC η χαρακτήρας της Gal Gadot

Ίδια μοίρα με τον Superman του Henry Cavill
05 Ιανουαρίου 2023 11:47
Wonder Woman τέλος – Δεν είναι στα πλάνα της DC η χαρακτήρας της Gal Gadot

Μετά τον Superman του Henry Cavill, οι fans της DC φαίνεται πως πρέπει να ξεχάσουν και την Wonder Woman της Gal Gadot.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, στις αρχές του Δεκεμβρίου σας είχαμε ενημερώσει για την ακύρωση του Wonder Woman 3. Αυτό είναι ένα από τα πολλά projects στα οποία έριξε 'Χ' ο James Gunn των Guardians of the Galaxy, που έχει αναλάβει το κινηματογραφικό σύμπαν της DC σε συνεργασία με τον παραγωγό Peter Safran.

Ωστόσο, φαίνεται ότι πέρα από την ακύρωση της τρίτης ταινίας της Patty Jenkins, γενικότερα δεν υπάρχει χώρος στο νέο σύμπαν της DC για την Wonder Woman της Gal Gadot. Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ του γνωστού μέσου Variety, ο James Gunn και ο Peter Safran ετοιμάζονται να αποκαλύψουν το νέο τους τριετές πλάνο για την DC πολύ σύντομα και αυτό δεν περιλαμβάνει ούτε την Diana Prince της Gadot, ούτε τον Superman του Henry Cavill.

Για την ώρα γνωρίζουμε πως ο Superman του νέου DC σύμπαντος θα είναι νεότερος εξου και η απόφαση να μην επιστρέψει ο Cavill. Από την άλλη, για την Wonder Woman δεν υπάρχει καμία πληροφορία. Ακόμη παραμένει άγνωστο αν η χαρακτήρας θα εμφανιστεί στην επανεκκίνηση αυτή της DC με άλλη ηθοποιό στο ρόλο ή αν θα απουσιάζει εξ ολοκλήρου.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως το ρεπορτάζ του Variety κάνει λόγο για μια παρασκηνιακή κόντρα στην DC που εμπλέκει και τον Dwayne Johnson, ο οποίος είχε προτείνει μια συνέχεια του υπάρχοντος σύμπαντος που θα κορυφωνόταν με ένα ‘Black Adam vs. Superman’. Όπως φαίνεται, ο The Rock δεν πήρε αυτό που ήθελε και η εταιρία, η οποία περνά πολλά σκαμπανεβάσματα τελυταία στο πλαίσιο της συγχώνευσης των Warner Bros. και Discovery, αποφάσισε τελικά να αρχίσει από το μηδέν.