Δυσάρεστα νέα για το Little Nightmares 3

Χάνει το 2024 ο πολυπόθητος τίτλος
01 Ιουνίου 2024 16:18
Δυσάρεστα νέα για το Little Nightmares 3

Η Bandai Namco μόλις προέβη σε κάποιες δηλώσεις σχετικά με το Little Nightmares 3 που μάλλον θα δυσαρεστήσουν όλους εκείνους που ήθελαν να το παίξουν μέσα στη χρονιά.

Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα ανάπτυξης, Supermassive Games, χρειάζεται περισσότερο χρόνο για την ανάπτυξη του παιχνιδιού και γι’ αυτό το λόγο πήρε τη δύσκολη απόφαση να το καθυστερήσει. Παρόλο που το Little Nightmares 3 δεν είχε ημερομηνία κυκλοφορίας, γνωρίζαμε ότι θα καταφθάσει κάποια στιγμή μέσα στο 2024. Αυτό δε θα γίνει τελικά και πλέον ο τίτλος αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2025.

Η ομάδα ανάπτυξης μοιράστηκε ένα μήνυμα στο Χ δηλώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Οι ομάδες της Supermassive Games και της Bandai Namco Europe εργάζονται σκληρά για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία για το επόμενο κεφάλαιο του franchise. Όσο ανυπομονούμε εμείς να επιστρέψετε στο Nowhere, θέλουμε επίσης να φροντίσουμε ότι το παιχνίδι θα έχει τη φροντίδα και την αγάπη που του αξίζει. Η ποιότητα είναι η προτεραιότητα μας και νομίζουμε ότι αυτό το αισθάνεστε και εσείς.

Γι’ αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση να μεταφέρουμε την κυκλοφορία του παιχνιδιού για το 2025. Θα μοιραστούμε περισσότερα για το Little Nightmares 3 μέσα στο καλοκαίρι, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω ενημερώσεις.

Όσον αφορά το gameplay του τίτλου, πρόσφατα είδαμε ένα gameplay βίντεο, στο οποίο οι δύο νέοι χαρακτήρες, Low και Alone, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τους πολλούς κρυμμένους κινδύνους της Necropolis.

Το Little Nightmares 3 είχε ανακοινωθεί στο πλαίσιο της Gamescom 2023 και πλέον θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S και PC το 2025. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμο.