Little Nightmares III – Δείτε σχεδόν 20 λεπτά gameplay από τη νέα horror περιπέτεια

Με έμφαση στο co-op
27 Οκτωβρίου 2023 23:04
Little Nightmares III – Δείτε σχεδόν 20 λεπτά gameplay από τη νέα horror περιπέτεια

Η Bandai Namco μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητα τα πρώτα gameplay πλάνα από το άκρως αναμενόμενο τρίτο κεφάλαιο της αγαπημένης σειράς Little Nightmares. Συγκεκριμένα, η εταιρία κυκλοφόρησε ένα gameplay βίντεο διάρκειας περίπου 20 λεπτών, στο οποίο οι δύο νέοι χαρακτήρες, Low και Alone, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τους πολλούς κρυμμένους κινδύνους της Necropolis. Ωστόσο, συνεχώς θα πρέπει να κινούνται προσεκτικά, αφού κανείς δεν μπορεί να βολτάρει στην παιδική χαρά του Monster Baby, χωρίς να παίξει και λίγο…κρυφτό.

Φυσικά, το gameplay εστιάζει στο co-op, το οποίο είναι μια νέα προσθήκη στο sequel και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμπειρία. Μπορείτε να δείτε το εν λόγω gameplay βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί για να δείτε πώς ακριβώς λειτουργεί η συνεργασία των δύο παικτών εν δράσει.

Το Little Nightmares 3 είχε ανακοινωθεί στο πλαίσιο της Gamescom 2023 και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Bandai δε συνεργάζεται αυτή τη φορά με την Tarsier Studios των δύο προηγούμενων τίτλων. Αντιθέτως, τα ηνία έχει αναλάβει η εξίσου έμπειρη Supermassive Games, η οποία ειδικεύεται στο horror είδος, όντας γνωστή για εμπειρίες όπως τα Until Dawn, The Quarry και τα διάφορα κεφάλαια της The Dark Pictures ανθολογίας.