Τα παιχνίδια που φημολογείται ότι θα δούμε στο Xbox Games Showcase της Microsoft

Οι φήμες συνεχίζονται…
26 Μαΐου 2024 12:35
Τα παιχνίδια που φημολογείται ότι θα δούμε στο Xbox Games Showcase της Microsoft

Η Microsoft αναμένεται να παρουσιάσει το μέλλον του Xbox μέσα από το ειδικό event ονόματι Xbox Games Showcase που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου. Διάφορες ομάδες των Xbox Game Studios, της Bethesda, αλλά και της Activision Blizzard θα βρίσκονται εκεί για να παρουσιάσουν όλα αυτά που ετοιμάζουν, σε ένα event που φαίνεται ότι θα είναι αρκετά μεγάλο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που ακούγονται αυτή την εβδομάδα, η Microsoft αναμένεται να δείξει μεταξύ άλλων 11 παιχνίδια. Το ένα από αυτά έχει επιβεβαιωθεί ήδη και είναι το Call of Duty: Black Ops 6 της Activision.

Επίσης, πριν από μερικές ώρες σας ενημερώσαμε με σχετικό άρθρο ότι στο Xbox Games Showcase θα δούμε και ένα νέο DOOM που θα έχει τον τίτλο DOOM: The Dark Ages.

Εκτός από αυτά τα δύο παιχνίδια, ακούγεται ότι στο event θα δούμε πλάνα από το Fable, το "Shattered Space" Expansion του Starfield, το State of Decay 3, αλλά και το Perfect Dark, το Gears 6 και μία remastered συλλογή για τα πρώτα τρία παιχνίδια, καθώς και τα Indiana Jones and the Great Circle και Avowed και τέλος το Fallout 3 Remastered.

Ακολουθεί η λίστα με τα παιχνίδια που μάλλον θα δούμε στο Xbox Game Showcase:

  1. Call of Duty: Black Ops 6
  2. DOOM: The Dark Ages
  3. Gears 6
  4. Gears 1 - 3 Remastered Collection
  5. Indiana Jones and the Great Circle
  6. Avowed
  7. State of Decay 3
  8. Perfect Dark
  9. Fallout 3 Remastered
  10. Starfield "Shattered Space" Expansion
  11. Fable

Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω θα τα μάθουμε μέσα από το Xbox Games Showcase event που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου.