ΦΗΜΗ: Έρχεται νέο DOOM - Μάθαμε πότε θα αποκαλυφθεί και τις πρώτες πληροφορίες

Νέο κεφάλαιο για την λατρεμένη shooter σειρά
24 Μαΐου 2024 22:44
ΦΗΜΗ: Έρχεται νέο DOOM - Μάθαμε πότε θα αποκαλυφθεί και τις πρώτες πληροφορίες

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του εξαιρετικά αξιόπιστου Tom Henderson για το μέσο Insider Gaming, η Bethesda ετοιμάζεται να αποκαλύψει σύντομα το νέο κεφάλαιο της ιστορικής σειράς DOOM.

Συγκεκριμένα, η παρουσίαση του παιχνιδιού έχει δρομολογηθεί για τις 9 Ιουνίου στο πλαίσιο του Xbox Game Showcase που θα φιλοξενήσει αποκαλύψεις από τις διάφορες ομάδες των Xbox Game Studios, της Bethesda, αλλά και της Activision Blizzard. Το νέο DOOM ήταν υπό ανάπτυξη εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια, με την κωδική ονομασία ‘Year Zero’. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Henderson, η τελική του ονομασία είναι ‘DOOM: The Dark Ages’.

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ επισημαίνει ότι το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από τη μεσαιωνική εποχή. Αν συνδυάσουμε αυτή την πληροφορία με την κωδική και την τελική ονομασία του, μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα είναι prequel όσον αφορά την αφήγηση. Ίσως το παιχνίδι να μας χαρίσει λοιπόν μια ματιά στα πρώτα χρόνια του Doomslayer στον Μεσαίωνα.

Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το project της id Software, αλλά αν οι φήμες αληθεύουν αυτό θα αλλάξει σύντομα.

Να σημειωθεί πως η επιστροφή της σειράς DOOM ήταν τρομερά επιτυχημένη για τη Bethesda, αφού σύμφωνα με μια ανάρτηση ενός υπαλλήλου της id στο LinkedIn, μέχρι το 2020 είχε γεμίσει τα ταμεία με 450 εκατομμύρια δολλάρια.