Κατεβάστε εντελώς δωρεάν το νέο μυστηριώδες παιχνίδι του Epic Games Store!

Μάθαμε τελικά ποιο είναι και οι διαρροές έπεσαν μέσα
23 Μαΐου 2024 18:13
Κατεβάστε εντελώς δωρεάν το νέο μυστηριώδες παιχνίδι του Epic Games Store!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Epic Games μόλις αποκάλυψε τι κρυβόταν πίσω από το “mystery game” που είχε εμφανιστεί στην κατηγορία “Free Games” την περασμένη Πέμπτη. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που από τη στιγμή που θα το προσθέσετε στη συλλογή σας, θα είναι δικό σας για πάντα! Και ναι, οι διαρροές έπεσαν μέσα.

Το νέο μυστηριώδες παιχνίδι αποκαλύπτεται, λοιπόν, και μαθαίνουμε ότι είναι το Farming Simulator 22. Ο τίτλος της GIANTS Software κοστίζει κανονικά 19.99 ευρώ, αλλά μέχρι την επόμενη Πέμπτη θα μπορεί να γίνει δικός σας χωρίς κάποιο κόστος.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με τη σειρά, το Farming Simulator είναι ένα παιχνίδι προσομοίωσης, όπου παίρνετε το ρόλο ενός σύγχρονου αγρότη και δημιουργείτε τη δική σας φάρμα σε τρία διαφορετικά αμερικανικά και ευρωπαϊκά περιβάλλοντα. Το Farming Simulator 22 προσφέρει μια τεράστια ποικιλία γεωργικών εργασιών με επίκεντρο τη γεωργία, την κτηνοτροφία και τη δασοκομία και με τη προσθήκη εποχιακών κύκλων!

Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το Farming Simulator 22 πατώντας εδώ.

Το Farming Simulator 22 θα είναι δωρεάν μέχρι την Πέμπτη 30 Μαΐου στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.