Συναυλία Metallica στο Fortnite!

Και νέο σχετικό περιεχόμενο
13 Ιουνίου 2024 13:41
Συναυλία Metallica στο Fortnite!

Η Epic Games μόλις ανακοίνωσε ότι οι Metallica έρχονται στο Fortnite!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι Metallica θα είναι το μεγάλο όνομα της επόμενης σεζόν του Fortnite Festival. Πρόκειται για το ειδικό μουσικό mode που έχει δημιουργεί η Harmonix και το οποίο θυμίζει αρκετά τα Rock Band παιχνίδια.

Στο πλαίσιο της νέας αυτής σεζόν λοιπόν, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουν τα τέσσερα μέλη του θρυλικού metal συγκροτήματος ως skins. Μάλιστα, η Epic Games φαίνεται πως ετοίμασε μετά από καιρό και μια παραδοσιακή Fortnite συναυλία, η οποία θα γίνει διαθέσιμη συγκεκριμένες ώρες, το Σάββατο 22 Ιουνίου και την Κυριακή 23 Ιουνίου.

Επιπροσθέτως, πολλά κομμάτια των Metallica θα έρθουν στο παιχνίδι διαθέσιμα για αγορά ως Jam Tracks, τα οποία θα μπορούν να παιχτούν στα περισσότερα modes, ενώ το battle royale θα εμπλουτιστεί με διάφορα σχετικά αντικείμενα.

Επιστρέφοντας στο Fortnite Festival, οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν και ένα νέο ανταγωνιστικό mode, το Festival: Battle Stage. Σε αυτό 16 παίκτες θα έρχονται αντιμέτωποι σε ένα τραγούδι που θα επιλέγεται τυχαία. Παράλληλα, το mode θα υποστηρίζει και παρέες τεσσάρων ατόμων που θα μπορούν να επιλέξουν συγκεκριμένες μελωδίες για να παλέψουν.

Τέλος, και το Rocket Racing του Fortnite θα λάβει νέο σχετικό περιεχόμενο, με τους παίκτες να μπορούν να ξεκλειδώσουν ένα αυτοκινητάκι με Metallica αισθητική.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση: