Επιστρέφει ξανά ο παλιός χάρτης του Fortnite…στο περίπου

Μετά την τεράστια επιτυχία του OG
21 Ιουνίου 2024 22:39
Επιστρέφει ξανά ο παλιός χάρτης του Fortnite…στο περίπου

Πέρυσι το Νοέμβριο η Epic Games είχε φέρει ξανά στο Fortnite τον πρώτο-πρώτο χάρτι του battle royale mode, μέσα από τον οποίο είχαν γνωρίσει και αγαπήσει πολλοί παίκτες το παιχνίδι. Η απόφαση αυτή είχε αποδειχθεί άκρως επιτυχημένη, αφού το Fortnite OG είχε φέρει ξανά στον τίτλο περισσότερους από 5.8 εκατομμύρια παίκτες.

Τώρα, μόλις έγινε γνωστό ότι ο πρώτος χάρτης του Fortnite θα επιστρέψει ξανά…στο περίπου. Συγκεκριμένα, αύριο θα γίνει διαθέσιμο στο παιχνίδι το Fortnite Reload. Για την ώρα η Epic Games δεν έχει ανακοινώσει πολλές λεπτομέρειες, αλλά έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα σύντομο trailer που έκανε κάποιες αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, το Fortnite Reload θα είναι ένα νέο mode, με έναν νέο χάρτη, ο οποίος θα έχει όμως πολλά λατρεμένα σημεία ενδιαφέροντος από τον αρχικό χάρτη, όπως τα Tilted Towers, Pleasant Park, Loot Lake και Retail Row. Παράλληλα, θα υπάρχουν και άλλα σημεία από διαφορετικούς χάρτες, όπως το Lazy Laps.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο leaker iFireMonkey άφησε να εννοηθεί πως οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν κανονικά respawn σε αυτό το mode, αν έστω και ένας φίλος τους είναι ζωντανός, ακόμη και χωρίς Reboot Van. Βέβαια, για την ώρα δεν υπάρχουν άλλες επίσημες πληροφορίες, οπότε μένει να δούμε αύριο αν θα ισχύει αυτό.

Ακολουθεί το βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση.