Κατεβάστε εντελώς δωρεάν ένα εξαιρετικό παιχνίδι από το σύμπαν της Marvel!

Είχε αποκαλυφθεί πριν την ώρα του την περασμένη εβδομάδα
06 Ιουνίου 2024 18:04
Κατεβάστε εντελώς δωρεάν ένα εξαιρετικό παιχνίδι από το σύμπαν της Marvel!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγες ημέρες, το νέο mystery game του Epic Games Store μόλις αποκαλύφθηκε και η διαρροή είχε πέσει μέσα. Από σήμερα και για μία εβδομάδα ακόμα, θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν ένα πολύ καλό παιχνίδι από το σύμπαν της Marvel.

Ο λόγος γίνεται για το Marvel’s Midnight Suns, ένα tactical RPG που κυκλοφόρησε το 2022 από την Firaxis Games. Το παιχνίδι κοστίζει κανονικά 59.99 ευρώ (έχει και έκπτωση τώρα), αλλά μέχρι την επόμενη Πέμπτη μπορεί να γίνει δικό σας χωρίς κάποιο κόστος.

Οι δημιουργοί του XCOM και η 2K Games συνεργάστηκαν μαζί με την Marvel Games για αυτό το παιχνίδι. Στον τίτλο αυτόν ενώνουν τις δυνάμεις τους οι Avengers, οι X-Men και άλλοι πασίγνωστοι ήρωες από το αχανές σύμπαν της Marvel για να τα βάλουν με τη Lilith και τις στρατιές δαιμόνων της. Το Midnight Suns μπορεί να αγαπήθηκε από τους κριτικούς αλλά δε γνώρισε την εμπορική πορεία που θα ήθελε η 2Κ.

Κατεβάστε το Marvel's Midnight Suns πατώντας εδώ.

Το Marvel’s Midnight Suns θα είναι δωρεάν μέχρι τις 13 Ιουνίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.