Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι θα χαρίσει την επόμενη εβδομάδα το Epic Games Store

Αποκαλύφθηκε πριν την ώρα του το τρίτο “Mystery Game“
31 Μαΐου 2024 18:36
Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι θα χαρίσει την επόμενη εβδομάδα το Epic Games Store

Φαίνεται πως το τρίτο κατά σειρά "Mystery Game" της επόμενης εβδομάδας αποκαλύφθηκε και θα είναι ένα πολύ δυνατό δώρο από πλευράς Epic Games προς τους χρήστες του ψηφιακού καταστήματός της. Μετά το Farming Simulator 2022 και το Chivalry 2, το οποίο είναι διαθέσιμο για αυτή την εβδομάδα, ποιο "ΑΑΑ" παιχνίδι θα μπορέσετε να κατεβάσετε από την ερχόμενη Πέμπτη στο Epic Games Store; 

Συγκεκριμένα, χάρις τον γνωστό dataminer ονόματι billbil-kun, ο οποίος σε άρθρο του στο Dealabs γράφει ότι το Marvel's Midnight Suns θα είναι το επόμενο δωρεάν παιχνίδι που θα κατεβάσετε από το Epic Games Store και συγκεκριμένα από τις 6 έως τις 13 Ιουνίου. Το σερί και η εγκυρότητα του συγκεκριμένου insider δύσκολα αμφισβητούνται, επομένως μείνετε συντονισμένοι για την επίσημη ανακοίνωση της Epic στο κατάστημά της. 

Πρόκειται για το tactical RPG που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2022 από την Firaxis Games, δηλαδή τους δημιουργούς των λατρεμένων XCOM, με εκδότρια την 2Κ και σε συνεργασία με την Marvel Games. Στον τίτλο αυτόν ενώνουν τις δυνάμεις τους οι Avengers, οι X-Men και άλλοι πασίγνωστοι ήρωες από το αχανές σύμπαν της Marvel για να τα βάλουν με τη Lilith και τις στρατιές δαιμόνων της. Το Midnight Suns μπορεί να αγαπήθηκε από τους κριτικούς αλλά δε γνώρισε την εμπορική πορεία που θα ήθελε η 2Κ.