Κατεβάστε δωρεάν το νέο “mystery game” από το Epic Games Store

Ναι, είναι αυτό που σας είχαμε ενημερώσει!
30 Μαΐου 2024 18:05
Κατεβάστε δωρεάν το νέο “mystery game” από το Epic Games Store

Η διαρροή που είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα έπεσε μέσα, αφού μόλις αποκαλύφθηκε ποιο ήταν τελικά το νέο “mystery game” του Epic Games Store. Η λίστα της “Free Games” κατηγορίας ανανεώθηκε και πλέον μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Chivalry 2.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι από τη στιγμή που θα το προσθέσετε στη συλλογή σας, θα είναι δικό σας για πάντα. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Chivalry 2 είναι ένα multiplayer πρώτου προσώπου παιχνίδι που διαδραματίζεται σε ένα επικό medieval σκηνικό με τεράστιες μάχες. Ο τίτλος μάλιστα έχει λάβει αρκετές ενημερώσεις από τότε που κυκλοφόρησε με νέο περιεχόμενο, χάρτες 64 παικτών, όπλα και πολλές quality of life βελτιώσεις.

Την ανάπτυξη του τίτλου είχε αναλάβει η Torn Banner Studios, με publisher την Tripwire Interactive. Η αρχική τιμή του ανέρχεται στα 35.99 ευρώ (είναι σε έκπτωση τώρα), αλλά για μία εβδομάδα θα μπορεί να γίνει δικό σας εντελώς δωρεάν. Η προσφορά του παιχνιδιού θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Κατεβάστε το Chivalry 2 εντελώς δωρεάν πατώντας εδώ.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.