Midnight Suns: Άσχημα νέα για την έκδοση του Nintendo Switch – Ημερομηνία για Xbox One και PS4

Ακυρώνεται η κυκλοφορία της έκδοσης του Nintendo Switch
03 Μαΐου 2023 16:11
Midnight Suns: Άσχημα νέα για την έκδοση του Nintendo Switch – Ημερομηνία για Xbox One και PS4

Η ομάδα ανάπτυξης, Firaxis Games έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικές πληροφορίες που αφορούν το Marvel's Midnight Suns και την έκδοση των κονσολών προηγούμενης γενιάς. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για τα Xbox One και PlayStation 4, αλλά παράλληλα έφερε κακά μαντάτα για όσους περίμεναν τον τίτλο στο Nintendo Switch.

Αρχικά, όσοι περιμένατε για να παίξετε τον tactical RPG τίτλο σε PS4 και Xbox One, δε θα χρειαστεί να περιμένετε για πολύ ακόμα, καθώς θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαΐου. Ωστόσο, η έκδοση για την υβριδική κονσόλα της Nintendo ακυρώθηκε εντελώς.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε μέσα από το επίσημο Blog της Firaxis, η οποία αποκάλυψε και το τελευταίο πακέτο επέκτασης (DLC) που θα έρθει με την ονομασία Blood Storm και θα περιλαμβάνει την Storm από τους X-Men. Η ομάδα δεν αποκάλυψε το λόγο που ακύρωσε την έκδοση του Nintendo Switch, καθώς το μόνο που δήλωσε ήταν τα εξής: Η έκδοση του Marvel's Midnight Suns για το Nintendo Switch δεν υπάρχει πλέον στα σχέδιά μας.

Η ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού για τα PS4 και Xbox One θα καταφθάσει μαζί με το τέταρτο DLC: Blood Storm.

Στο Marvel’s Midnight Suns οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Hunter, τον πρώτο customizable ήρωα στο σύμπαν της Marvel, ο οποίος επέστρεψε στη ζωή έπειτα από έναν αιώνιο ύπνο, για να αναλάβει την ηγεσία των Midnight Suns. Όσον αφορά τώρα το gameplay, το Marvel’s Midnight Suns υπόσχεται ένα ευχάριστο, βαθύ και άκρως customizable σύστημα μάχης, το οποίο ανταμείβει την έξυπνη σκέψη. Συγκεκριμένα, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μέχρι τρεις ήρωες για να πάρουν μαζί τους σε κάθε μάχη και οι δυνάμεις τους αντιπροσωπεύονται από κάρτες.

Η Firaxis κυκλοφόρησε και ένα νέο trailer που μπορείτε να βρείτε παρακάτω.